Svako od nas poseduje auru u određenoj boji, a iako se te boje menjaju u skladu sa našom energijom, stanjem i raspoloženjem, dominiraju svetla ili tamna nijansa. Osobe koje imaju pozitivnu auru zrače sjajnom energijom i privlače druge ljude. Sa druge strane, oni koji zrače negativnim vibracijama postaju odbojni i nepovoljno utiču na tuđu energiju.

Prema astrolozima postoje 3 horoskopska znaka koja često imaju čistu auru, odišu dobrotom i lepim vibracijama:

Blizanci

Predstavnici vodenog elementa, koji se odlikuju činjenicom da nikome ne žele zlo. I ova dobra priroda pozitivno utiče na njihovu auru. To je simbol njihove snežno bele aure. Bela je simbol unutrašnje smirenosti, udobnosti, harmonije. I u tome su Blizanci dostigli samo savršenstvo. Neki ljudi smatraju da su Blizanci neobični, drugačiji od drugih. Ali Blizanci ne obraćaju posebnu pažnju na negativnosti. Oni vam samo uzvrate osmehom, ne primećujući otrovne energetske strelice. Znaju da oproste i često ljudima daju drugu šansu. Blizanci su prvi koji će priskočiti u pomoć. A ako imaju problem, onda traže rešenja, a ne krivicu.

Rak

Imaju posebnu mudrost, filozofski pogled na život. To su, moglo bi se reći, njihove urođene osobine. Oni pomažu da se njihova aura oboji u svetloj boji jorgovana, prema istraživačima. Rakovi imaju moćnu intuiciju, sposobni su da predvide određene događaje i imaju dar predviđanja. Karakterišu ga i česte promene raspoloženja. Ali drugi ne primećuju takve promene, očigledno zato što to ne utiče na njih na bilo koji negativan način. Rakovi su brze ćudi upravo zato što su veoma osetljivi, a opet im ta osetljivost pomaže da prepoznaju raspoloženje i iskustva drugih. Ova sposobnost pomaže Rakovima da prepoznaju s kim sada vredi sarađivati, a sa kim treba odložiti komunikaciju. Njihova velikodušnost je znak čistote, nesebičnosti, duhovnog ispunjenja, a to nemaju svi.

Devica

Aura Device je obojena plavom bojom zahvaljujući opreznosti ovog zemljanog znaka. U svim aspektima života, racionalizam pokreće Devicu, kontroliše njeno ponašanje na najbolji način. Device su veoma tajanstvene, neće otvoriti svoja unutrašnja iskustva autsajderima. Pre nego što nekome pomogne, Devica mora da se uveri da su osećanja osobe iskrena. Kada je reč o bliskim ljudima, Device će bez oklevanja priskočiti u pomoć, neće ga ostaviti samog sa svojim problemima, čak će podeliti i poslednje. Devicaceni svaki trenutak života, prihvata sve što se dešava, nastoji da ispuni svaki minut života. Ispravlja nesavršenosti ovog sveta, želi da ga učini boljim

Izvor: Sensa