Dnevni horoskop za 5. novembar 2021. godine!

Trigon Meseca u Škopriji i Neptuna u Ribama donosi impresivan duh, aktivnu maštu i dobru empatiju. Postajemo privlačni, sanjivi i puni entuzijazma. Imamo plodnu viziju šta želimo da postignemo u životu i to nas vodi do uspeha. Kada Venera uđe u znak Jarca postajemo pomalo ljubomorni i kalkulišemo na polju ljubavi. Željni smo priznanja i počasti, ali ne možemo tako lako sputati osećanja i strasti. Moguće je da će vas privući osoba koja uopšte nije vaš tip.

Sekstil Meseca u Škorpiji i Plutona u znaku Jara donosi sentimentalnu prirodu. Uživamo u avanturama i ekstremnim akcijama. Budi se želja za naglim promenama, putovanjima, neki ciljevi se ispituju. Nije povoljno donositi impulsivne odluke, ali možete razmnisliti o tome šta vredi preduzeti u narednim danima. Možete odlučiti koje granice vredi preći, sve to zapisati, pa ostaviti da se slegne u narednim danima.

U galeriji ispod pročitajte šta dnevni horoskop za 5. novembar 2021. godine predviša vašem znaku!

Sensa / Canva DNEVNI HOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR 2021. GODINE

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa