Mlad Mesec u znaku Škoprije 4. novembra zasijaće na nebu i doneće jednu novu i svežu energiju. Njegova moć je u promenama, transformaciji koju donosi, pokretačkojenergiji i želji da se nešto novo dogodi. Koliko god ovo delovalo pozitivno, tokom perioda mladog Meseca možemo se susresti sa raznim izazovima i testovima.

Mnoge stvari zavise od našeg fokusa. Ako razmišljate samo o neizvesnoj budućnosti, privlačite strahove, sumnje i nelagodnost. Pokušajte da prihvatite promene, usredsredite se na njih, a onda ih iskoristite u svoju korist.

Mlad Mesec može biti i sjajajn period za raspetljavanje nekih starih odnosa i obrazaca, posebno na ljubavnom planu. Ova snažna i moćna energija može vam pomoći da se povežete sa partnerom, rešite se nekih mračnih senski iz prošlosti i ponovo počnete ispočetka. Svaki početak je lep, a vi se potrudite na ovom da izgledaite temelje ljubavi.

Sada je bitno da se posvestite sebi, razvoju svog bića i povežete se sa unutrašnjimja. Probudite tu magičnu moć koju imate u sebi i krenite - ka novim horizontima!

Večeras u noći mladog Meseca u Škorpiji izgovorite sledeće afirmacije - povećajte u sebi dobru energiju i privucite moć, ljubav i bogatstvo! Magične afirmacije vas čekaju u galeriji!

Sensa / Canva AFIRMACIJE MLAD MESEC 4 NOVEMBAR

Izvor: Sensa