Horoskop otkriva da će mlad Mesec u znaku Škoprije doneti velike promene za sve znakove Zodijaka, počevši od 4. novembra 2021. godine. Ovo je period kada se suočavamo sa stvarima koje smo uradili u prethodnih godina dana, bilo da su to greške ili uspesi. Novembarski mald Mesec nas podseća da treba da prihvatimo, učimo, rastemo, menjamo se i pokušavamo.

Astrolozi otkrivaju koja će 3 horoskopska znaka imati najviše sreće dok je mlad Mesec u Škopriji, od 4. novembra:

BIK

U novembru zaboravljate na durenje i ograničenja. Želeli ste uspeh na radnom mestu, a to ćete uspeti i da ostvarite. Svim ambicioznim Bikovima otvaraju se vrata brojnih mogućnosti tokom perioda mladog Meseca od 4. novembra. Ovo je sjajno vreme za formiranje i razvoj odnosa. Fokus je na posvećenosti i dugoročnom planiranju. Ono što je najjasnije tokom mladog Meseca jeste da je vreme da kažete šta mislite i krenete ka ostvarenju svog sna. Idealan je period za početak nove karijere, jer mlad Mesec donosi pokretačku energiju. Samo pozitivno i sjajne stvari su pred vama.

DEVICA

Profesionalno, mlad Mesec u novembru donosi velike koristi Devici. Uverite se da ste otvoreni za mogućnosti na poslu. To takođe može značiti drugu vrstu posla ili potpuno drugačiji razvoj karijere. Mlad Mesec 4. novembra može vas podstaći da putujete ili planirate putovanje, dok će vam Venera dati osećaj sigurnosti. Na romantičnom planu očekuje vas zabava, dobar provod i srećne šanse. Promenite vaš odnos prema određenim stavrima koje su vas ranije zabrinjavale. Vladavina mladog Meseca je idealna za upisaivnaje nekog kursa i širenje znanja.

VODOLIJA

Ako neki znak osvaja džek pot sreće tokom mladog Meseca u Škorpiji, to je sigurno Vodolija. Horoskop vam predviđa značajne novčane transakcije. Univerzum šalje vibracije obilja, a ovaj period donosi sreću, avanture, pobede, nove pravace i kreativne poduhvate. Iskoristite svaku priliku koja vam se pruži. Bićete pomalo skloni takmičenju, ali vladaće zdrava atmosfera na polju posla i uspećete da ostvarite dugo očekivani plan. Mlad Mesec vam daruje optimizam, hrabrost i želju za rizikom - oslobodite se starih strahova i priđite bliže sreći.

Izvor: Sensa