Od 2. novembra kada se javlja trigon Meseca i Saturna isplivava naša mračna strana, pojačavaju se negativne emocije i nezadovoljstvo, što, naravno utiče na odnose s drugima. Ovakav uticaj planeta osetićemo u narednih par dana.

U životu ništa nije večno ni trajno, ni sreća, ni tuga, ni uspeh niti zadovoljstvo, pa tako ni ljubav. Čak i najbolje i naizgled najstabilnije veze imaju potencijal da se raspadnu, a najosteljiviji period je tokom trigona Meseca i Saturna. A pošto smo trenutno u vladavini Škorpije, horoskop upozorava da smo spremniji da se prvo iskalimo na partnere, tako da je u nekim situacijama kraj neminovan.

Međutim, moramo imati na umu da su završeci, iako bolni i neprijatni, ponekad potrebni. Oni nam otvaraju nova vrata i mogućnosti, nove horizonte.

Za 3 horoskopska znaka, ljubavne veze će se završiti tokom trigona Meseca i Saturna, počevši od 2. novembra 2021.

Ovan

Sami ste doveli do ove situacije, tj.do neminovnog kraja vaše veze. Pod uticajem ovog trigona bićete spremni da saopštite partneru da ga ostavljate. Saturn otkriva najgore osobine u vama, poput onih da ste pravili rezervni plan, tj. pronašli drugu osobu kojoj ćete odmah otići u zagrljaj. Ovakav postupak opravdavate time što sebi govorite da i vi zaslužujete sreću i da će vašem partneru biti bolje bez vas.

Vaga

Do kraja godine želite da zatvorite vrata mnogim stvarima u svom životu, a u njih spada i vaša ljubavna veza. U vašem slučaju i partner slično razmišlja, tako da ćete oboje pokušati da o svemu razgovarate otvoreno i prijateljski. Tokom trigona Meseca i Saturn očekujte nekoliko prepreka na putu. Nemate više snage da se borite jer su vas uporne svađe i nesporazumi doveli do te situacije, ali sa ovim tranzitnim zračenjem, vreme je da se stvari okončaju. Imate sreće što se oko ove odluke slažete s partnerom, jer oboje znate da je to na duže staze bolje za oboje.

Škorpija

Vi ste prilično zahtevni kada je ljubav u pitanju. Ne možete lako da poklonite poverenje, a oštar tranzit trigona Meseca i Saturna, nateraće vas da posumnjate u partnerovu vernost i iskrenost. Vi ste sami prepreka svom ljubavnom životu, ali to nećete priznati, jer ne želite da preuzmete odgovornost. Na vas će se negativno odraziti vaš nedostatak poverenja, odbijanje da uopšte pokušate i zid koji ste oko sebe podigli, iz straha da ne budete povređeni.

Izvor: Sensa