Novembar kao poslednji jesenji mesec donosi mirnu energiju, šansu za pozitivnu transformaciju i sreću, a evo koji dani s emogu smnatrati moćnim i najsrećnijim! To su dani kada s emnogu ispuniti želje, a vi kao kreator svog života baš tada možete privući sreću pod lepim uticajem planeta.

5. novembar – Mlad Mesec u Škorpiji i prelazak Venere u znak Jarca: Energija mladog Mesec u Škorpiji pomoći će vam da se oslobodite emocionalnog tereta, a prelazak Venere u znak Jarca takođe će dati podsticaj za buđenje pozitivnih emocija. ovo je trenutak kada se u vama budi moćna energija koja nam pomaže da u sebi probudimo optimizam i samopouzdanje. Takođe, može biti sjajan pokretač za ostavrenje želja - da li ste spremni?

11. novembar - dan kada vlada magičan niz 11:11: Ovaj niz brojeva smatra se najsrećnijim i povoljnim za manifestaciju onoga što želite. Simbolizuje mirnu i potpuno usklađenu energiju. Veoma povoljan za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se danas podsetite misije svog života, kao i da postavite namere koje vredi ostvariti.

17. novembar – Mars se suočava sa Uranom: Kreativna energija koju generiše Uran ujediniće se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada možete donositi važne odluke, trošiti novac i vreme na svoje hobije. Ove dve planete će poboljšati sposobnosti emocionalne inteligencije. Biće moguće preuzeti najteže zadatke, jer imate hrabrost i verujete u svoje sposobnosti.

18. novembar – Kiša meteora Leonida: Zamislite želju jer nas očekuje zvezdana magija. Kiša zvezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu, pa ćemo moći da savladamo sve prepreke. Posmatrajte nebo i kada ugledate zvezdu padalicu vizualizujte svoju želju. zatvorite oči i zamislite je kao da se dešava trenutno - sada i ovde.

24. novembar – Merkur prelazi u znak Strelca: Merkur će izvršiti svoj dugo očekivani prelazak u znak Strelca. U ovom znaku, ova planeta se oseća veoma dobro i slobodno. To znači da će nas 24. novembra i narednih dana čekati neverovatan finansijski uspeh. Oni koji su kreativni, aktivni i smeli danas mogu privući novac i energiju obilja. Ovo je povoljan dan za aktivnost, komunikaciju, sklapanje poslova, traženje posla.

Radujte se novembru, jer vam baš ovaj mesec može doneti ono što priželjkujete! Završite 2021. godinu nasmejani i puni vedrog duha!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa