Iako početak jeseni nije bio spektakularan zbog retrogradnog Merkura, 18. oktobra ova moćna planeta kreće direktno i donosi olakšanje, pa nas do kraja 2021. godine može očekivati manje izazova. U drugpoj polovini oktobra osetićemo da vraćamo balasn u svoj život, a posebna harmonija očekuje nas u emotivnim odosima i polju komunikacije. Krajem oktobra može biti malo rizično jer 20. pun Mesec u Ovnu donosi napetost, ali i hrabrost da se suočimo sa strahovima i konfliktima. Sunce u Škorpiji 23. oktobra donosi misterioznost , unutrašnje isceljenje i zatvaranje nekih rana iz prošlosti.

Već na početku novembra očekuje nas sveža energija koja nas ohrabruje da duboko istražimo sebe. Pokretanje nekih promena može biti izazovno, ali vredno i dovodi do sjajne transformacije. Venera ulazi u Jarca i donosi povoljnu energiju na polju ljubavi i prosperiteta. Veliki događaj do kraja 2021. godine na polju astrologije jeste pomračenje Meseca u znaku Bika 19. novembra koji donosi intezivna romantična i novčana pitanja, ali i emocionalne ispade i svađe.

Sredinom decembra Mars ulazi u Strelca, a Merkur u Jarca, krećemo u avanturu, potragu za istinom i postaknuti smo željama i sopstvenim idealima. Ako ovu energiju usmerimo na karijeru, moguć je veliki napredak. Retrogradna Venera je simbol da na čekaju teškoće u ljubavi, a takav aspekt očekuje nas 19. decembra. Mnogi parovi biće na testu, a bivši bi se mogli vratiti iz prošlosti. ovo je period kada morate postaviti jasne granice.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

U galeriji ispod pročitajte šta vaš horoskopski znak očekuje u naredna 3 meseca - oktobar, novembra i decembar!

Sensa / Canva HOROSKOP ZA 3 MESECA

Izvor: Sensa