Danas Venera, planeta ljubavi, lepote i obilja prelazi u znak avanturističkog Strelca. Voljena planeta se u ovom znaku ne oseća baš najbolje, pa su mogući mnogi izazovi i problemi na polju ljubavi. 7. oktobar je jedan od najnepovoljnijih dana u oktobru, a uticaj Venere u Strelcu nastavlja se sve do 4. novembra. Astrolozi otkrivaju kako izbeći probleme na polju ljubavi i zaštiti se od emotivnog haosa!

Strelac je simbol moćne vitalne energije, ali mnogima će doneti pojačan stres, pa astrolozi preporučuju da u ovom periodu budete aktivni. Venera će od nas zahtevati da se uskladimo sa ovim "ludim" ritmom, pa je važno kanalisati snažnu energiju na nešto drugo, umesto na konflikte i svađe sa partnerom. Svako neslaganje sa voljenom osobom brzo početi da se preliva u svađe. Bavite se fizičkim aktivnostima, vežbajte, radite na sebi, jer ćete tako najpre smanjiti stres i negativan uticaj.

Ne budite sebični! Strelac će učiniti Veneru sebičnom, jer će se njena energija akumulirati samo u domenu njenih interesovanja. Pokušajte pomoći bliskim ljudima, ne zaobilazite njoihove probleme. Ako neko od vas zatraži podršku, pružite je. Ne okreći se od tuđih nevolja. Ovo se ne odnosi samo na rođake, partnere, već i na prijatelje. Svaki pokušaj da nekome pomognete pokrenuće krug dobrih dela i energiju zdrave ljubavi.

Kako biste izbegli ljubavne probleme, jednako je važno da se posvetite u unutrašnjem, ličnom razvoju. Dok je Venera u Strelcu, mnogi od nas će želeti da pronađu odgovore na neka pitanja, želećemo da razumemo ovaj svet i procese koje se u njemu odvijaju. Izazovi koje nam donosi Venera u Strelcu od 7. oktobra do 4. novembra mogu biti teški, ali mogu pomoći i da shvatimo pravo značenje ljubavi. Ovaj aspekt može biti nepredvidiv i stavlja nas na test, ali na kraju možemo izvući važne lekcije.

Tokom Venere u Strelcu može doći do neverstva, formiranja ljubavnih trouglova i distance. Kako biste smanjili negativan uticaj, ne odlažite probleme i ne potiskujte osećanja, već se odmah aktivirajte i radite obostrano na poboljšanju odnosa.

Parovi koji prođu kroz test Venere u Strelcu mogu ojačati, unaprediti odnos i imati svetlijubudućnost!

Izvor: Sensa