Oktobar je mesec snažne energije, doba godine kada se treba povezati sa sobom, probuditi u svom srcu varnice ljubavi i pokrenuti talas dobrih vibracija. Ako želite da iskoristite magiju oktobra za lični razvoj i napredak u mnogim poljima života, poslušajte savete i signale Univerzuma. Saznajte šta vašem znaku poručuje za oktobar:

Ovan

Odlučite se da napravite promene koje su vam potrebne. Samo one će vam pomoći da postignete ono što želite. Ne postavljajte nepotrebna pitanja o tome šta će se dogoditi u budućnosti; prestanite da se opterećujete razmišljanjem o nepoznatom. Kontrolišite se i borite se za svoje snove, radujući se svemu što se dešava.

Bik

Više verujte u sebe. Na dobrom ste putu u životu. Strašna oluja je prošla, sve se smirilo, i pojavilo se jarko sunce. Vreme je da naučite da više verujete sebi i iskoristite pojačanu energiju kako biste se približili srećnoj budućnosti o kojoj ste toliko dugo sanjali.

Blizanci

Recite sebi da zaslužujete više. Univerzum ima veoma dobar plan za oktobar: želi da naučite da volite i cenite sebe više, da svoje potrebe stavite na prvo mesto, a ne da pristajete na manje nego što zaslužujete. Shvatite koliko ste važni i ne dozvolite da ljudi vama manipulišu.

Rak

Prestanite da komunicirate sa toksičnim ljudima koji vam kradu energiju. Oktobar je pravo vreme da naučite da u svoj lični prostor primite izuzetno pozitivne sagovornike. Znate šta je pravo prijateljstvo i uvek ste spremni da pomognete drugima, ali morate da se zaštitite od negativne energije.

Lav

Ne plašite se promena. Odlučili ste da promenite svoj životni put na bolje, pa ćete lako prebroditi sva iskušenja. Morate napustiti svoju zonu komfora, ali to ne izgleda zastrašujuće kao što je nekada bilo. Naučite da se ne plašite promena - to vam pomaže da postanete jači.

Devica

Ne odustajte da biste ostvarili svoje snove. Nemate više čega da se plašite - nikakve prepreke, promene, neuspesi nisu zastrašujući. Skupite svu snagu i borite se za pravo da živite onako kako želite. Verujte sebi i nemojte stati, bez obzira na to koliko izabran put izgledao težak.