Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

4 načina da privučete pozitivne energetske vibracije

Ako izgubite motivaciju i elan, ponekad je teško da se sami ponovo vratite u bolju vibraciju. Ovo su saveti koji bi vam u tome mogli pomoći.

  Izvor: Shutterstock

Živite u skladu sa svojom prvobitnom prirodom

Prvobitna priroda je ono što smo dobili na rođenju. Naša ličnost po kojoj se razlikujemo od drugih. To su naši potencijali i talenti kojih često nismo ni svesni i potrebno je da ih otkrijemo.

Ako osećamo neobjašnjivu privlačnost prema nečemu, povezanost i želju da se bavimo nekim hobijem ili sportom, treba da poslušamo svoju intuiciju, jer to su obično oblasti u kojima će se naši talenti i razviti. Svi smo jedinstveni, samo treba često da obnavljamo kontakt sa najdubljim delom Sebe, da bi naša kreativnost i naši skriveni potencijali isplivali. To se najbolje i najbrže radi praktikovanjem meditacije i kroz učenje.

Tokom odrastanja, često zaboravljamo gde je naša prvobitna priroda, zaboravljamo svoje duboko sopstvo. Ovo stanje zaborava može dovesti i do gubitka životne energije i entuzijazma. Svakoga dana treba da odvojimo malo vremena da bismo povratili svoju snagu.

Povezane vesti

Lekovita moć razgovora

Život ne zavisi od spoljašnjih situacija i događaja, već od naših vibracija. On se najpre odvija u našoj unutrašnjosti, a tek potom se manifestuje u spoljašnjem svetu. Ipak, kada se nađemo u okolnostima za koje nam se čini da su nas ophrvale i da su narušile našu emotivnu ravnotežu, dobro je i preporučljivo razgovarati sa nekim o tome. To može da bude terapeut u koga imamo poverenja i koji nam može pomoći da se teret negativnih emocija očisti. Međutim, to može biti i razgovor sa prijateljem koji čini našu mrežu podrške, koji nas neće prosuđivati i koji će biti u stanju da nas razume i podrži. Ne treba potcenjivati lekovitu moć razgovora!

Povezane vesti

Pronađite svoju strast

Veoma je važno da nas u životu pokreću radost i strast prema nečemu. Treba da se zapitamo koje su to aktivnosti koje brzo mogu da nam pomognu da ostanemo ispunjeni. Možda je to odlazak na duhovno predavanje ili seminar, masaža ili fizička aktivnost, bavljenje umetnošću, ili, jednostavno, šetnja pored reke.

Pokušajte nešto novo

Ponekada nismo motivisani za promene zato što smo upali u svakodnevnu rutinu. Treba da unesemo dah svežine u svoj život tako što ćemo uraditi nešto novo, nešto što smo oduvek želeli, a nije bilo prilike da se tome posvetimo…

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj