U oktobru mnoge horoskopskeznakove očekuje želja za napredovanjem, usavršavanjem i poboljšanjem materijalne situacije. Mnogi će želeti da imaju javno priznanje, ali samo oni posvećeni i strpljivi mogu ostvariti uspeh. Oni koji budu želeli da impresioniraju druge matrijalnom moći, u tome neće uspeti. Pozitivne šanse očekuju one koji su spremni da se bore za zajednički uspeh i angažuju se u timskom radu. U ovom mesecu očekuje nas retrogradni Merkur koji negativno utiče na tehnologiju i komunikaciju, ali "udara" i na polje novca.

Ovan

Svaka manipulacija i obmana na poslu biće razotkrivena. Čuvajte se prevara, ali i vi nemojte varati jer se to može negativno odraziti na finansije i profesionalni razvoj. Pre svake kupovine dobro razislite i sve proveriti jer postoji opasnost od rizičnih transakcija. Oktobar neće biti baš idealan mesec za veliku kupovinu.

Bik

Kreativni uzlet i nalet energije donosi unapređenje i poboljšanje finansija. Bik će uspešno završiti bilo koji posao koji mu se pojavi, a sledi i smanjenje troškova. Jedina prepreka sreći biće pojačana euforija. Sprovođenje čak i ludih planova može doneti uspeh, ali ne donosite odluke nepromišljeno.

Blizanci

Merkur ukazuje da se pripremite za kritike na svoju adresu. Morate ih primiti kontrolišući emocije i donositi razumne zaključke. Izlivi besa mogu dovesti do problema. Štaviše, to će uticati i na status u timu i na nivo prihoda. Sredinom jeseni gubitak samokontrole može dovesti do nestabilnih finansija.

Rak

Prva polovina oktobra biće izuzetno aktivna za Raka. Na poslu će se pojaviti novi veliki projekti koji mogu dovesti do značajnih finansijskih prihoda ili rasta karijere. Na ličnom planu, predstavnike ovog znaka čekaju harmonija i porodični sklad.

Lav

Oktobar će biti izazovan mesec za Lava. Moraćete da se potrudite da biste osvojili svoje "mesto pod suncem". Uspećete da pronađete podršku, smirenost i olakšanje u naručju svoje porodice. Ovog meseca morate posebno da vodite računa o finansijama, ali ne dozvolite da vam negativne promene utiču na zdravlje. Izbegavajte stres i pokušate da se odmorite što je više moguće.