Mesečni ljubavni horoskop za oktobar 2021. godine!

Ovan

Sunce u Vagi prilagođava se harmoniji, smirenju i kompromisu. Vreme je da se rešimo stvari koje uništavaju sreću. Prvi period meseca odličan je za rešavanje porodičnih sukoba. Postoji šansa da će mnogi zaljubljeni Ovnovi baš sada privući ljubav i upoznati nekoga preko društvenih mreža. Ali one koji su u vezi očekuju teškoće. Od 22. do 31. oktobra astrolozi savetuju da se izbegavaju svađe: Sunce u Škorpiji upozorava na rizik donošenja pogrešne odluke pod uticajem emocija.

Bik

Druga polovina meseca povezana je sa prelaskom Venere u sazvežđe Škorpije. Astrolozi upozoravaju Bika: oluja dolazi u njegov lični život! Vežite pojaseve i pazite koje reči koristite, jer su moguće nelagodnosti. Venera u Škorpiji donosi divnu jesen za one koji su dugo sanjali da naprave neko umetničko delo ili da bolje razumeju sebe. Sreća će biti na strani onih Bikova koji se mogu osloboditi zamke energetskih blokada i ojačati energiju, kako ne bi izazvali stagnaciju u svom ljubavnom životu.

Blizanci

Aktivni Merkur u Škorpiji igraće odlučujuću ulogu u sudbini Blizanaca. Mnogo toga će postati jasnije sredinom meseca. Verovatno će se za nekoliko dana situacija dramatično promeniti: oni koji su u vezi imali nekih teškoća sada će konačno pronaći zajednički jezik, dok će usamljeni Blizanci iznenada pasti u zagrljaj bivšeg partnera. Međutim, treba se kloniti novih poznanika i nametljivih stranaca: postoji opasnost od prevare. Ovo je dobar period da poboljšate porodične odnose. Glavna stvar je da se ponašate tiho, govorite tiho.

Rak

U oktobru Rakovi moraju da se brinu o sebi i obuzdaju negativna razmišljanja o neostvarenim nadama. Takvu sentimentalnost nametnuće Neptun i uopšte se neće podudarati sa trendovima tog perioda. Povećano samopouzdanje doneće vam sjajnu energiju i nova poznanstva. U oktobru će mnogi izaći iz svoje zone komfora. Rakove koji su otvoreni za promenu očekuje divna ljubavna priča. Ali postoji jedan uslov - morate preuzeti inicijativu.

Lav

U oktobru, Lav će imati sve savršeno sa novcem, poslom i odnosima zahvaljujući Suncu u Vagi. Šanse za pronalazak nove ljubavi su do 22. oktobra, tada je dobar period za izlaske i poznanstva. Morate se osloboditi negativnih sećanja da biste živeli u sadašnjosti. Ovo se posebno odnosi na polju porodičnih odnosa.

Devica

Merkur u Škorpiji daje vam priliku da zaradite mnogo novca, dobijete svoj dom ili poboljšate odnos sa partnerom. Sreća posebno očekuje ambiciozne Device koje se ne plaše odgovornih odluka. Napor i aktivnost doneće sreću. Među opasnostima u oktobru mogu se izdvojiti lažni predosećaji ili opasne iluzije. Pazite se prošlosti, jer vas može još dugo držati u mestu. Mnogo je važnije ono što se dešava ovde i sada.