Mars je ušao u znak Vage 16. septembra i ostaće u harmoničnom i romantičnom zanku sve do 30. okrobra. Nakon toga nastavlja svoje putovanje ka znaku Škorpije. Dok je Mars u Vagi očekuje nas mirna unutrašnja energija, smanjena borbenost, ali javlja se i želja za zbližavanjem, sve veća čežnja za ljubavlju.

Astrolozi otkrivaju koje će horoskopske znakove pratiti najveća sreća do 30. oktobra - evo koje želje će Mars u Vagi ispuniti Ovnu, Blizancima i Strelcu!

OVAN

Ovnovi su borbeni, vatreni i temperamentni, ali jeseni dani i harmonija koju donose zaista će im prijati. Mars u Vagi pomaže da uspostavite kontakt sa samim sobom, prekidate sa ludom žurbom, pa možete očekivati mnogo povoljnija rešenja u svim oblastima i opcijama koje vode do postavljanju realnih temelja za budućnost . Izbrisaćete misli i udaljiti se od ljudi koji vas sprečavaju da se ponašate onako kako želite. Odbacićete toksične misli, svađe i agresiju. Svakog stresa najbolje ćete se osloboditi krot fizičku aktivnost.

BLIZANCI

Iza vas je buran period, pun žurbe i raznih dešavanja, ali Mars u vagi doneće vam mir koji vam je bio prekopotreban. Postaćete ljubazniji i fokusiraniji na svoje i potrebe drugih ljudi. Iznenadićete mnoge svojom empatijom i notom saosećanja. U oblasti ljubavi i odnosa imaćete više poverenja, sumnje i nagomilani strahovi će se povući, što će vam omogućiti da lakše delujete. Sada ćete imati veću sposobnost da govorite o teškim temama. U komunikaciji vlada mir i lepa energija. Analizirate i lako pronalazite plan koji vas vodi direktno do uspeha.

STRELAC

Strelčevi su spremni za pobede i mirno kreću u rešavanje situacija i kod kuće i na poslu. Iskoristite period harmonije u pravom smeru i ne bežite od rizika. Svaki izlazak iz zone komfora do 30. oktobra može vam doneti uspeh o kojem ste sanjali.Na polju finansija očekuje vas mnogo bolja situacija nego u prošlosti. Ne bežite od problema, već ćete na kreativan način pronaći pravo rešenje.

Izvor. Sensa