Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - OD SUTRA POČINJE OLUJA LJUBAVI! MARS JE U VAGI DO 30. OKTOBRA: Neko će vas zavoditi, ali ima tajne namere!

Horoskop - Saznajte šta vam donosi Mars u Vagi od 15. septembra do 30. oktobra!

 horoskop mars u vagi Izvor: Youtube, Printscreen,Movieclips

Od 15. septembra do 30. oktobra Mars, planeta akcije, delovanja, prelazi u znak Vage. U ovom ćemo periodu biti usmereni na naše odnose, partnerstva, na druge ljude i na ono što nam pristiže od njih.

Pročitajte još

U razdoblju koje će trajati do kraja oktobra neki naši odnosi će se promeniti, videćemo neke stvari koje su nam do sada promicale, upoznaćemo nove ljude, možda i prekinuti ili zahladiti odnos koji nam zadaje nevolje.

Sada više nego ikada imamo priliku videti sebe u ogledalu koje nam pridržavaju drugi ljudi. Ono što nas jako uznemiruje kod njih, ono što nas ubacuje u stanje otpora, što nas ljuti, verovatno je nešto što imamo i u sebi, ali smo nespremni da se sa tim suočimo. Jer to preziremo, jer nam to smeta…

Zato naredni dani mogu biti i jako poučni u smislu ličnograzvoja, naročito ako zauzmemo ulogu svesnog posmatrača i gledamo bez reagovanja, bez drame.

Aha, ovo me ljuti…

Zašto me to ljuti?

Šta to govori o meni?

Koliko ste dobri u postavljanju granica? Znate li se zaštititi od onoga što dolazi i, a ugrožava vas. Ako se usudite da izrazite sebe, kažite "ne" onda kada to zaista trebate.

Saznajte i...

Dajete li se premalo ili previše u svoje odnose? Ravnoteža primanja i davanja je ključna.

Izvesno je da će vam se neki ljudi sada prikazati u novom svetlu, da ćete trebati doneti neke odluke, što neće uvek biti jednostavno jer ovaj Mars dosta donosi dvoumljenja, neodlučan je.

Šta ako se odlučim za opciju A i u potpunosti izgubim sve druge mogućnosti?

Ovaj Mars je veliki šarmer i zavodnik. Ukoliko vam se učini da vas neko osvaja, moguće je da iza toga ne stoje ozbiljne namere, zato sebi dajte vremena.

Pravednost, traženje ravnoteže, medijacija, miroljubivo rešavanje sporova, ali i pasivno agresivno ponašanje neke su od njegovih karakteristika.

Sporovi, parnice, početak novog partnerstva, raskid lošeg odnosa – sve su to mogućnosti koje su izvesne u narednom periodu.

Izabrano za vas...

Astrolog Julijana Oremović

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj