Novembar je mesec koji nam najavljuje kraj jeseni, početak zime i kraj godine. Uglavnom tokom novembra ugledamo prve pahulje snega, pa čak iako ne volite zimu ne možete da ne priznate da u novembru ima nešto čarobno, slatko i posebno. Mnogi ga nazivaju i mesecom ljubavi, jer se često u novembru dogode neke od najlepših, ali i najtužnijih romantičnih trenutaka. Novembar 2021. godine obećava da će doneti prosperitet, kreativnost i pozitivne promene - evo koja 3 horoskopska znaka će biti najsrećnija:

DEVICA

Novembar 2021. godine biće srećan period za ljude rođene u znaku Device. Očekuje ih snažan i čaroban nalet romantične energije, a na polju ljubavi i porodice sve će procvetati. Usamljene Device mogu upoznati osobu koja će im se dopasti na prvi pogled. One koje su u vezi razmišljaće o proširenju porodice, zajedničkom životu ili venčanju. Ovo je period kada ste empoatični, vaše srce je otvoreno i kreirate sjajne veze sa bliskim ljudima. Posvećeni ste odnosima, a to vam donosi samo najlepšu energiju ljubavi.

BIK

Bika očekuju povoljni dani za kupovinu i upoznavanje novih ljudi. Na polju finansija i posla dogodiće se sjajne stavri koje će biti ključ dobrog raspoloženja. Novembar 2021. je najbolje vreme za rešavanje svih problema. Ukoliko imate nešto što vam stoji u mestu, sada je najpovoljnija prilika da to rešite i završite pre negpo što započnete nešto novo. Priliv novca, kao i razvoj poslovne strategije delovaće na vas motivišuće. Nastavite hrabro napred do ostvarenja najvećeg sna!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

STRELAC

Strelac će uskoro osetiti pravi kreativni uzlet. Najbolji rezultat će postići oni ljudi koji su svoja profesionalna interesovanja povezali sa kreativnošću. Takođe, novembar će biti najbolji mesec za druženje u toplom porodičnom krugu. Stvarate savršen balans između privatnog i poslovnog i to je ono što vas čini srećnim i inspiriše vas na neke nove pozitivne promene u životu. Ne plašite se rizika, a ni tajni - sada iskreno osvajate područja života o kojima ste ranije samo maštali.

Izvor: Sensa