Sunce ulazi u znak Škorpije 22. oktobra i ostaće u ovom misterioznom i šarmantnom znaku sve do 22. novembra - neke znakove čeka velika sreća, a neke izazovan period! Škorpija je vodeni znak, dubok, emotivan i intuitivan, pa ćemo tražiti dubinu u svemu, a posebno u našim emocijama. Imaćemo sjajnu komunikaciju sa drugima, ali ćemo želeti i da razumemo osećanja i unutrašnje stanje ljudi. Čitaćemo njihovu dušu iz pogleda.

Možda ćemo biti ranjivi, ali isto toliko ćemo biti hrabri i odvažni. Škorpija je znak koji simbolizuje i transformaciju, pa nas očekuju brojne promene. u karijeri ćemo biti ambiciozniji, a u ljubavi spremni da osetimo neverovatan spoj romantične energije, strasti i seksualnosti.

Vladavina Škoprije neće biti povoljna za Bika, Lava i Vodoliju, a evo koja 3 znaka očekuje velika sreća:

Rak

Sunce u Škorpiji aktivira 5. polje vaše natalne karte, koje upravlja romansom, seksom i zabavom, tako da možete računati na dobar provod. Retrogradni Merkur za vas nije prošao nezapaženo, pa smatrajte da je sledeći mesec nagrada za vašu patnju. Biće vam neverovatno lako da se upoznate, komunicirate, flertujete, uživaćete u komunikaciji i podeliti svoje dobro raspoloženje sa drugima. Ovo je sjajno vreme da začinite svoj ljubavni život i zabavite se.

Škorpija

Srećan rođendan, drage Škorpija! Ovo je vaše vreme i uživajte maksimalno u njemu. Razmislite šta vam je najvažnije. Odnosi, porodica, karijera? Odlučite šta želite da postignete u svakoj od ovih oblasti i verujte da možete dobiti sve ovo, pa čak i više. Trudite se, napravite plan i hrabro napred. Šta god započnete, imaćete puno sreće. Sijate!

Ribe

Tema sledećeg meseca za vas je avantura. Ovo je odlično vreme za mali izlet sa prijateljima, romantičan put sa partnertom i promenu mesta stanovanja. Ako nije moguće otići ni na par dana, putujte u mašti, jer ko će bolje maštati nego Ribe. Zatvorite oči i vizualizujte svoje snove - ako iskrneo želite, mogu se i ostvariti. Imaćete izuzetno dobar društveni život - uživajte!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa