Ovan

Očekuje vas bogat, pa čak i sudbonosan mesec, jer će u tom periodu neki Marsovi štićenici moći da upoznaju svoju srodnu dušu i uspostave harmoniju u ličnom životu. Astrolozi vas pozivaju da budete aktivniji i produktivniji, da pokažete otvorenost i dobru volju prema drugima. Budite tolerantni i puni poštovanja. Novembar 2021. godine biće mesec ličnog trijumfa za slobodne Ovnove. Bićete u centru pažnje, lako može osvojiti simpatije i osobu koja vam se sviđa. Poslednji mesec jeseni povoljan je za nova poznanstva i početak ozbiljne veze. Zvezde najavljuju da će veza koja se započne u ovom mesecu biti jaka i stabilna.

Bik

Povoljni dani očekuju vas u novembru 2021. godine. Usamljene Bikove može očekivati sudbonosno poznanstvo. Svog novog partnera upoznaćete van mesta stanovanja - na odmoru ili na poslovnom putu. Odmah će se pojaviti varnice i strasti. Bračni parovi će postići međusobno razumevanje. Da biste to uradili, dovoljno je da više pažnje posvetite svom partneru i da znate kako jedno drugo da saslušate i pružite međusobnu podršku.

Blizanci

Ne preporučuje se trošiti svoja osećanja i energiju na ljude koji vas ne cene. Bolje je dobro razmisliti o budućim koracima i uverite se šta je neophodno u odnosu kako biste ostvarili mir i balans. Moguće su rasprave zbog finansija i različitih stavova u vezi ili braku. Sačekajte da se nepovoljne strasti smire, pa onda donesite odluku. Usamljene Blizance očekuje mesec bez velikih promena. Budite strpljivi i živite u skladu sa svojom dušom - tada će se prava ljubav pojaviti.

Rak

Loš mesec za one koji olako shvataju svoja osećanja. Ako ste i sami više puta primetili da vam veze izmiče poput peska kroz prste, često se ne slažete sa partnerom i niste zadovoljni, možda je najbolje da razmislite o budućnosti vašeg odnosa. Mogući su čak i raskidi, a iako će mnogi patiti zbog ponovnog razočaranja, shvatićete da ste na kraju doneli dobru odluku. Slobodni Rakovi se mogu zaljubiti, ali samo dolazi do avanture ili platonske romanse.

Lav

Usamljeni Lavovi u novembru će osetiti poseban nalet energije i neodoljivu želju da sebi pronađu životnog partnera. Tražićete simpaziju mešu već poznatim osobama, ali ne među prijateljima ili kolegama. Žene Lavovi koje su u dugoj vezi mogu u novembru dobiti i ponudu za zajednički život ili brak. Zauzeti Lavovi celog meseca boriće se sa svojim iluzijama. Pojaviće se neosnovane sumnje i ljubomora, pa su mogući konflikti bez razloga. Ako ste napeti, boravite više u prirodi, čitajte, šetajte. Ne prenosite nervozu na drugu osobu.

Devica

Slobodni predstavnici znaka u novembru bi trebali više razmišljati o sebi i ne pokušavati da udovolje svakome. Istinski voljena osoba doći će im tek kada prestanete da idealizujete. Žene treba da nauče da vole sebe takve kakve jesu i da ne zaboravljaju na samorazvoj. Razumna kalkulacija i solidan pristup vezi pomoći će vam da identifikujete problematična područja i da ih se rešite pre nego što osećanja počnu da se hlade. Sve što je analizirano vredi reći partneru, jer njegova emocionalnost, zajedno sa smirenošću Devica, biće idealan lek za sve probleme u vezi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.