Jupiter je 18. oktobra izašao iz retrogradnog kretanja, a ovaj događaj će biti značajan za sve horoskopskeznakove. Uticaj planete će se promeniti, a Jupiterova energija zrači akcijom - sve ono što je tapkalo u mestu sada će početi da se razvija. U naednih 8 meseci plante aobilja ostaje direktna, a evo šta to znači.

U oktobru nekoliko planeta izlazi iz retrogradnog kretanja odjednom i život počinje da dobija svetliju energiju. Pluton je krenuo direktno od 6. oktobra, Saturn 11. oktobra, a Merkur i Jupiter menjaju svoje kretanje 18. oktobra. Podrška ovim planetama dobro će doći krajem godine, jer će mnogi imati priliku da okolnosi okrenu u svoju korist. Direktno kretanje Jupitera povećaće komunikacijske veštine, što će vam omogućiti da pronađete prave ljude, izgradite karijeru, sklopite dobre poslove, kao i da zaposlite dobre radnike ili dobijete posao iz snova.

Jupiter ima dugoročan uticaj: spora planeta ne toleriše žurbu, ali pomaže da idete pažljivo i strpljivo ka ostvarenju svog sna. Nećete skrenuti sa pšuta, ali samo ako verujete u sebe i pozitivan ishod. Nakon što Jupiter napusti retrogradno kretanje, biće lakše otkriti nove talente i primeniti ih u praksi, pa će mnogi imati uspeha na polju karijere. Jupiter je planeta obilja i materijalnih stvari, pa je moguće da ste tokom njegove retrogradne faze imali problema sa finansijama. Sada je trenutak kada će se situacija preokrenuti - imate više nego ikada šanse da zadradite novac koji želite i umnožite bogatstvo.

Takođe, ovo je planeta reda i stabilnosti, a njegov uticaj će vam pomoći da kompetentno upravljate finansijama, isključite njihov odliv i usmeriti novac u profitabilne projekte. Biće lakše zaraditi novac, a onima koji se ne plaše aktivnog rada, posle 18. oktobra biće lakše da postave temelje budućih pobeda. Energija Jupitera pomaže kreativnim osobama i onima koji žele da poboljšaju svoju svest. Nakon 18. oktobra, astrolozi preporučuju da slušate svoj unutrašnji glas - intuicija će biti važan putokaz u narednim mesecima. Zahvaljujući njoj biće moguće privući pozitivne događaje i srećne promene, a zaobići neuspehe.

Energija Jupitera je stabilna, ali nije za sve predstavnike horoskopskih znakova pozitivna. Saznajte kako planeta utiče na vaš znak kako biste izbegli poteškoće i iskoristili svoju energiju za svoje dobro. Evo koja 3 horoskopska znaka će najbolje iskoristiti utivaj direktnog Jupitera, imaće sreće:

Rak

Za Rakove, Jupiter je najvažnija planeta, jer ih on zasićuje snagom elementa vode. Jupitera daje Rakovima njihovu čvrstinu i smirenost, odanost i poštovanje porodičnih vrednosti. Kada se JUpiter kreće direktno Rakovi su svoji, autentični i odani svojoj prirodi.

Vodolija

Vodolije su u savršenoj harmoniji sa Jupiterom, pa od njega dobijaju samo najbolje. Kreativna energija planete pomaže Vodoliji da traži načine za samopotvrđivanje, zaobilazeći stereotipe koje nameće društvo.

Vaga

Vaga je inspiracija i duhovni vodič za mnoge ljude. Oni imaju ovu priliku zahvaljujući kreativnom uticaju Jupitera. Kada se planeta kreće direktno, mnoge Vage mogu ostavriti uspeh, započeti neki važan projekat i otvoriti vrata sreće.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa