U astrologiji retrogradna faza predstavlja najčešće neuspeh, pad, lošu komunikaciju, ali ponekad nas zvezde i planete mogu iznenaditi, jer retrogradniJupiter može biti simbol sreće, uspeha, razvoja iobilja.

Od 20. juna do 18. oktobra, retrogradni Jupiter menja svoj oblik iz materijalnog u duhovno stanje. U ovom periodu važno je da se fokusirate na najznačajnije stavri u vašem životu, odnosno na ono što zaista može promeniti vašu budućnost.

Potrebno je da analizirate svaki svoj korak, a onda AKCIJA! Zvezde će vam otvoriti put ka poslovnom razvoju i novim ljubavima, a možda ćete dobiti i bogatstvo o kojem ste sanjali.

Ovo je period čišćenja energije - trenutak kada iamte priliku da prepoznate problem, dešifrujete ga i rešite. Iako neke stavri mogu izmaći kontroli, sada je trenutak da pokažete svoje sposobnosti i prilagodite se situaciji.

Budite spremni da skočite napred - ka uspehu i sreći. Zato prihvatite promene koje dolaze, jer iako one trenutno ne izgledaju kao dobar sled događaja, na kraju ćete shvatiti da Univerzum ima bolje planove za vas nego što ste mislili.

Izvor: Sensa