Ovan

Ovna privlače visoka energija, blistavi sjaj i osoba koja poštuje svoje autentično JA. Budite u odnosu sa njim proaktivni, entuzijastični i vrlo otvoreni. Detaljno razgovarajte o njegovim interesovanjima i pokažite da vas zanimaju njegova osećanja. Uživajte tokom razgovora i budite iskreni. 

Bik

Bikovi su hedonisti, pa je za njih savršen satsanak romantična večera uz ukusna jela i čašu vina. Neka sveže ruže i sveće stoje na stolu pored izvrsnog francuskog vina (na Bika utiče planeta Venera, pa ceni svaku manifestaciju lepote i gracioznosti). Zabavljajte se, opustite i budite spontani. Bikovi vole d sve teče sa lakoćom i bez veštačke atmosfere, pa se osećajte kao da pričate sa dobrim prijateljem.

Blizanci

Bliznaci prvo primećuju osobe sa autentičnim stilom, nekoga ko je poseban i ko se ne plaši da pokaže svoju različitost. Takođe, obožavaju da se smeju, pa će ih privući osoba sa dobrim smislom za humor. Očarajte njegov um svojom inteligencijom, a zatim učinite nešto potpuno nepredvidivo i šaljivo.

Rak

Ra je stidljiv, ne previše siguran u sebe i zato se radije skriva u svojoj školjci, pa može postati prava misterija za ženu koja pokušava da sga zavede. Na prvi pogled može izgledati hladno, ali zapravo njegova hladnoća samo prikriva neizmernu nesigurnost. Ključ duše ove osobe je poverenje. POdstaknite ga da zaboravi na sve male brige, strahove i potrebu za samoodbranom. Privlače ga vesele osobe, koje plene svojom vedrinom i smehom. Pokažite mu da volite život, budite duhoviti i koketni. D

Lav

Lav voli da priča o sebi, to mu je omiljena tema za razgovor. Ipak, vi ne dopustite da priča ode na njegovu stranu, već pokažite da ste odvažni i vešti u razgovoru. Pokažite najsvetlije aspekte sebe i zablistajte. Budite samopouzdani i opušteni.