Ovan

Ovnovi imaju najmanje sumnje i slobodni su da se upuste u trku sa finansijskim ili poslovnim sporazumima. Poslovna sfera ovog dana zahtevaće najveću koncentraciju vaše pažnje, budući da će dalji događaji u velikoj meri zavisiti od današnjih odluka, a njihov uspeh zavisi od vaše pažnje prema detaljima.

Bik

Ako za ovaj dan imate planiran događaj ili dogovor, pokušajte danas što bezbolnije da se rešite obaveza, jer će vas nepotrebne brige samo zbuniti. Današnji dan će vam pružiti vetar u leđa koji će vam pomoći u projektima. Bik treba da iskoristi velikodušni dar sudbine, napuni jedra i pojuri napred ka novim dostignućima.

Blizanci

Očekuju vas teškože pri donošenju odluka. Sada imate premalo potrebnih informacija da biste u potpunosti izračunali dalje akcije, osim toga, položaj planeta je takav da je mnogo toga za Blizance predstavljene kao zamka koju su postavili rivali.

Rak

Bilo koji sumnjiv događaj, akciju ili izjavu danas svakako treba uzeti u obzir, ali vi sami treba da držite kontrolu i ne žurite da reagujete ni na najšokantnije situacije. U svakom slučaju nema ni jasnih dokaza da je ono što vidite loša namera. Iskoristite vreme za proučavanje drugih i upoređivanje činjenica iz skrivenih motiva, a odluku donosite narednog dana.

Lav

Ako trenutno stanje stvari danas ne krene u dobrom smeru, kao što su Lavovi ranije splanirali, to još uvek nije razlog za mogući razvoj najgoreg scenarija. Uskoro ćete naći poslovni predlog ili drugu priliku koja obećava više nego ozbiljno zadovoljenje vaših ambicija. I manji događaji i događaji na globalnom nivou za Lavove mogu poslužiti kao početak pozitivnih promena, ali glavno je da verujete svojim osećanjima.