Ovan

Mesec u Raku donosi vam dobru volju i skladne prijateljske i ljubavne odnose. Vaš trud će se uskoro isplatiti, zato ne odustajte od svojih planova.

Bik

Mesečeva energija u znaku Raka daće vam dodatnu motivaciju, posebno za sastanak koji je nedavno odložen. Ovoga puta moguć je veliki uspeh u ljubavi.

Blizanci

Nešto što ćete učiniti bez mnogo napora biće savršeno urađeno danas kada ste fokusirani. Raspoloženi ste i zračite sjajnom energoijom.

Rak

Razmislite ponovo, posebno o situaciji koja od vas zahteva prilagođavanja i tolerancije, jer vas prati Mesec u znaku Raka. Bićete osetljiviji nego obično.

Lav

Mesečeva energija u Raku podstiče vas da nastavite da slušate svoj unutrašnji glas. Ovo će biti dan kada ćete moći da pravite planove koji će polako uroditi plodom i odobrovoljiti vas.

Devica

Odbićete pomoć poznanika jer ste uvereni da to možete učiniti sami. Neke stvari ipak nećete uspeti sami da obavite. Razgovarajte sa partnerom iskreno o svojim osećanjima.

Vaga

Niste potpuno ravnodušni prema osobi koja pokušava da osvoji vaše srce. Pružite šansu ako postoje emocije. Na poslu su moguće greške.

Škorpija

Nešto se neočekivano vrti i vaše blagostanje će biti bolje uprkos Mesecu u znaku Raka. Biće posebno zanimljivo kada kontaktirate one koji vas inspirišu i podstiču an promene u karijeri.

Strelac

Bićete usredređeni na stavri koje vam donose mir. Vreme je da se opustite i malo olabavite kočnice. Ne bavite se previše osobom koja možda ne zaslužuje uspeh ili je nezahvalna.

Jarac

Imate osećaj da niste dali sve od sebe. Stvari počinju polako da se menjaju,a vi obratite pažnju na svaku reč u komunikaciji. Bićete zbunjeni, pa pazite da ne propustite nijednu dobru priliku.

Vodolija

Mnogo ćete razmišljati o finansijskoj situaciji, koja i nije baš najbolja. Pokušajte da nađete neko bolje rešenje. Dobri prijatelji takođe mogu mnogo da vam pomognu, samo im morate verovati.

Ribe

Porodične stvari će se danas naći na prekretnici sa mesečevom energijom u Raku, koja vam se neće svideti. Pokušajte da zabunu rešite sa što manje sporova i razgovarajte iskreno.

Izvor: Sensa