Mesečni horoskop otkriva koja 4 horoskopska znaka će imati najviše sreće u ljubavi tokom juna 2021. godine.

Ovan

Očekuje vas vrlo pozitivan mesec i sjajna komunikacija koja će biti važna za uspeh na polju ljubavi i posla. Položaji planeta pozitivno će uticati na hrabrost i karmu Ovna. U ljubavi vas prate srećne zvezde. Bićete romantični i dragi, a to će impresionirati vašeg partnera i doneti novi nivo bliskosti. Rešavaju se razmirice oko materijalnih stavri i sada se samo fokusirate na ljubav. Očekuje vas dobar odnos sa prijateljima, a vaša divna energija učiniće da budete vrlo atraktivni i privlačni suprotnom polu.

Lav

Bićete poetični i harizmatični, a u junu najviše sreće očekuje vas baš u ljubavi. Iako ćete biti veoma zauzeti izgradnjom svoje reputacije na poslu, nećete zapostaviti romantični odnos. Ovog meseca možete upoznati nekog posebnog preko prijatelja ili tokom putovanja. Provodite vreme sa svojim voljenima i uživajte u podršci i ljubavi partnera. Ovo je period velikog samopouzdanja, što će posebno koristiti slobodnim Lavovima koji osvajaju novu ljubav. 

Vaga

Ljubav je vaš glavni fokus ovog meseca, a podstiče vas i da donosite mudre odluke u romantičnim stvarima i vezama. Ako ste slobodni, ljubav ćete možda pronaći u krugu prijatelja ili porodice. Vage koje su u vezi biće usredsređene na zajednićki razvoj odnosa sa partnerom. Bićete vrlo bliski i ravićete velike planove za budućnost. Pokušajte da uravnotežite posao i dom. Jupiter vam donosi u junu i sjajnu porodičnu atmosferu.

Vodolija

Pred vama je dobar period u ljubavi, jer je Venera ovog meseca u vašoj 7. kući. Učiniće da budete romantični i poželećete što više vremena da provodite sa partnerom. Slobodne Vodolije spremne su za novu vezu, a moguće je da će upoznati osobu sa kojom će započeti ozbiljan odnos koji je puno više od prolazne avanture. Uživajte u vremenu koje provodite sa porodicom. Vaše srce ovog meseca kuca u ritmu ljubavi. 

Izvor: Sensa