Prvo pomračenje Meseca u 2021. godini očekuje nas 26. maja - Mesec će proći kroz Zemljinu senku, što će učiniti da potamni, ali i dobije crvenkasti sjaja, zbog toga je se ovaj pun Mesec naziva i Krvavi. Mesec će proći kroz Zemljinu senku, a delimični zraci Sunca uzrokovaće da potamni i obično postane crvenkaste boje. Poslednji putpotpuno pomračenje Meseca imali smo u januaru 2019. godine.

Krvavi Mesec biće u znaku Strelca koji označava mudrost i vladavinu uma. Glavna misija pomračenja jeste da nas vrati na naš pravi put za ostavrenje životne misije. Iako je važan, ovaj proces može biti težak jer izlazimo iz zabluda, otkrivaju se neke stare tajne, skrivene informacije, a jedino što nam daje snagu je naše znanje.Takođe, ovo je period energetskog i emocionalnog čišćenja - sve naše mračne emocije izlaze na površinu, ali ovo je jedna od velikih šansi da ih se oslobodimo i otvorimo srce za nešto novo i magično.

Saznajte kako će pomračenje Krvavog punog Meseca uticati na vaš horoskopski znak:

Ovan

Pomračenje vam donosi pomešana osećanja i neobične dileme. Mnoge stavri na polju ljubavi i prijateljstva mogu se promeniti, možda čak i skroz preokrenuti. Iako će vam ove promene doneti teške emocije, za vas je važno da otkrijete istinu i neke toksične osobe udaljite od svog života.

Bik

Vama Krvavi Mesec donosi kartu sreće - vama prija ova transformativna energija. Odavno ste tragali i maštali o nekim promenama, a sada je vreme da pokažete šta znate. Moguće su velike izmene na profesionalnomplanu. Mnogi će se odvažiti da promene posao, možda čak i profesdiju ili započnu sopstveni biznis. Bićete srećne ruke.

Blizanci

U narednim danima mučiće vas nedostatak saopouzdanja. Može vam pomoći razgvoor sa bliskim ljudima ali je važnod a budete iskreni i prema sebi, i prema drugima. Neke slabosti će izaći na videlo, ali vi ih prihvatite. Volite sebe takvim kakvi jeste, a to će vam pomoći da zablistate pravim sjajem.

Rak

Pomračenje Meseca utiče na vaše polje zdravlja i stila života. Mnogi Rakovi usvojiće zdrave navike poput izbalansirane ishrane i vežbanja. Spremni ste da radite na sebi i znate da se neke stavri moraju promeniti. Svaka dobra navika podstiče vaše samopouzdanje.

Lav

Vaše ambicije se pojačavaju i osećate se odlučnijim više nego ikada ranije. Imaćete problema sa egom,a prevelika očekivanja mogu vas brzo vratiti u realnost. Budite oprezni, posebno u odnosu prema drugima. Karma prati svaki vaš kroak, a moguće je da će se probuditi i neke negativne emocije koje su potisnute u prošlosti. Naučite da živite u sadašnjem trenutku.