Dnevni horoskop za 2. maj 2021. godine!

Ovan

Danas ćete dobiti komplimente jer zračite neverovatnom harizmom i šarmom. Ako ste slobodni, sada imate velike šanse da upoznate novu ljubav. Na poslu vam dobre okolnosti donosi pojačano samopouzdanje.

Bik

Vaša mašta će sve dovesti u dobro raspoloženje. U vama se budi uspavano dete i vodi vas u svet snova. Moguće je ostvarenje nekih starih želja iz prošlosti.

Blizanci

Prijatno okruženje ispuniće vas pozitivnom energijom. Moguće je lepo poznanstvo preko prijatelaj sa osobom koja vam može ukrasti srce. Mesec u Lavu donsoi vam i dobre promene na poslu.

Rak

Mesečeva energija podstiče vas da pokažete svoje sposobnosti i bujnu maštu. Na poslu obavljate sve u zadatim rokovima. Zračite sjajnom energijom.

Lav

Dan će započeti svađom, ali veče vam može doneti pomirenje sa partnerom ako ste spremni da zajendo rešite problem. Potisnite svoj ego i priznajte greške koje se ponavljaju.

Devica

Očekuje vas važan razgovor koji u vaš život može doneti ravnotežu. Pred vama je prijatan dan i stvari će ići onako kako želite. Uveče možete analizirati šta ste postigli i zahvaliti se za dobre okolnosti.