Ovan

Očekuje vas pozitivan mesec. Položaj planeta poboljšava vaše komunikacione veštine na poslu i u porodičnim odnosima. Iako vas očekuju određeni izazovi, iz svake bitke izaćićete kao pravi pobednik. Venera vam donosi lepe emocije u ljubavi, a pojačan kreativnost imaće pozitivn efekat na svako životno polje. Zvezde vam daruju sreću i u finansijama - moguć je priličan dobitak. Uspeh u učenju. 

Rak

Jun vam donosi svežu energiju, a očekuju vas dobre vesti na privatnom planu. Rakovi će imati priliku da poboljšaju odnose sa porodicom,a oni koji su slobodni mogu se iskreno zaljubiti. Očekuje vas dobar provod sa prijateljima. Iako ćete uložiti znatan napor da povećate prihode, od sredine meseca očekuje vas bolji priliv novca. Trud na poslu će se ovoga puta isplatiti, naročito ako sklapate neke važne dogovore sa partnerima ili članovima tima. 

Jarac

Planete su vam posbno naklonjene u junu, pa vas očekuje dobar rast. Imaćete pojačano strpljenje i empatiju, pa će mnogi odnosi biti obnovljeni. Idealno je vreme za postizanje ciljeva na poslu. Razgovor sa šefom može vam doneti unapređenje, a dodatni trud povećanje prihoda. Ovo je trenutak kada treba da se posvetite sebi, udovoljite svojim željama i opustite se. Sve ide po planu, pa u junu nema briga i napetosti.

Izvor: Sensa