Ljubavni horoskop za leto 2021. godine donosi dobre prognoze za osobe koje traže srodnu dušu. Sa druge strane, ni koji su u vezi mogu očekivati manje turbulencije zbog aktivnosti retrogradnih planeta.

Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje na polju ljubavi tokom leta 2021. godine:

Ovan

Od Ovna se ovog leta očekuju velike i povoljne promene. To se posebno odnosi na one koji su već u vezi. Biće mnogo svetlih trenutaka koji će vam pomoći da ojačate bliskost sa voljenom osoboma, ali i izazova koji će vam na kraju doneti samo još veću snagu. Usamljeni Ovan će pokušati da pronađe simpatiju na društvenim mrežama i tako uspostavi kontakt.

Bik

Slobodni Bikovi imaju šansu da na putovanju upoznaju mnogo pozitivnih ljudi, a sa nekim će poželeti da započnu i romantičnu vezu. Ipak, jun će biti period flerta, jer će procena karaktera neke osobe biti izuzetno teška zbog retrogradnog Merkura. U julu i avgistu očekuje vas bolja romantična energija. Krajem leta moguć je početak jedne ozbiljne veze.

Blizanci

Blizanci treba da daju prioritet potrazi za srodnom dušom, jer je ovo leto najpogodniji period za susrete. Pitanja srca će biti na prvom mestu po važnosti. Bićete kreativni u zabavljanju i druženju, a to čini da zračite privlačnom energijom. U vezama vladaju mir i harmonija.

Rak

Očekuje se da će Rak ostavriti veliki napredak u odnosu sa partnerom. Imaćete i dobar odnos sa porodicom i prijateljima voljene osobe. Oni koji su dugo u vezi trebali bi što više vremena posvetiti svom odnosu i malo razbiti monotoniju. Na putovanju se može roditi nova ljubav, ali prolaznog karaktera.

Lav

Ljubavne avanture za Lava mogu biti razočaravajuće ovog leta. Vaša očekivanja neće baš biti ispunjena i ne ide baš sve po planu. Iz ove situacije postoji samo jedan izlaz - poradite na svom unutrašnjem i emotivnom stanju. Zauzete očekuju manji sukobi i rasprave.