Ovan

Mesec u Škorpiji budi ljubomoru, pa su mogući konflikti sa partnerom. Na poslu vas očekuju neki toksični odnosi sa kolegama. Pokušajte da pronađete kompromis.

Bik

Mesec u Škorpiji podstiče vas da se prvenstveno bavite sobom. Možda bi bilo dobro početi razmišljati o različitim pristupima i promenama, naročito na poslu.

Blizanci

Strastveni i hrabri, uhvatićete se u koštac sa zadatkom koji ne spada u vaše omiljeno područje. Počnite postepeno da biste mogli da pratite i sve to zajedno dovedete do efikasnog zaključka. Napredak u karijeri je izvestan.

Rak

Danas vam se neće svideti određena pravila i uslovi, zato zauzmite se za sebe i držite se svojih smernica. Vreme je da učite na svojim greškama u ljubavi i preuzmete odgovornost za postupke.

Lav

Vaćna situacija ispašće drugačije nego što ste očekivali. Shvatićete da su bili u pravu oni koji su vas upozoravali da budete oprezni i da gledate isključivo sebe. Ponekad Univerzum ima bolje planove za nas.

Devica

Mesec u Škorpiji donosi zanimljiva otkrića i dramatična zbivanja. Možete očekivati promene otvoreno i direktno, posebno u ličnom području. Slobodne Device su spremne za novu vezu.