Nedeljni ljubavni horoskop od 25. maja do 1. juna 2021. godine!

Ovan

Cele nedelje fokusirićete se na ljubav i privatni život. Očekuje vas povoljan period u kojem žete lako iskazati osećanja. Ne bi trebalo da oklevate i da ćutite, inače možete propustiti svoju sreću. 

Bik

Drago vam je što vas voljena osoba razume i adekvatno se odnosi u trenutnoj situaciji. Zauzetost na poslu ni na koji način neće uticati na vašu vezu. Nedostatak vremena savršeno ćete nadoknaditi za vikend. Idite sa partnerom na kratko putovanje.

Blizanci

U ljubavi vas očekuje važan period: ostvariće se vaš stari san, konačno ćete postići svoj cilj. Veza vam pruža romantiku i stvarnu toplinu. Imaćete od partnera veliku podršku.

Rak

Prva polovina nedelje može biti ključna za odluke u vezi. Mogući su i rastanci ili suočavanje sa istinom. Slobodne vrlo brzo očekuje novi, prijatan romantični sastanak.

Lav

Izgleda da vaš izabranik ima mnogo posla, a vi se osećate zapostavljeno. Mogući su konflikti. Sačekajte vikend i vaše nezadovoljstvo će nestati. Razgovor je kjučan za rešavanje svih izazova. Kod slobodnih se ne menja situacija.

Devica

Na početku nedelje očekuje vas talas ljubomore. Neke sumnje će se useliti u odnos što može biti negativno po ljubav. Ne zakzujte sastanak ili važan razgovor za četvrtak. Tokom vikenda situacija se menja na bolje.