Retki su oni koji iz provog pokušaja pronađu ljubav svog života, a mnogo nas u životu je prošlo kroz razne izazove, razočaranja ili promašaje na putovanju ka ostavrenju romantične želje.

Da, prošli ste mnogo toga i možda zbog vaših negativnih iskustava više ne želite ljubav, ali jednoga dana ćete to zaista ponovo poželeti. Svi bolovi i emotivne rane koje su vam zadale toksične osobe, uskoro neće biti važne.

Pročitajte još:

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav

KADA SE POJAVI VAŠA SRODNA DUŠA, OSETIĆETE 4 STVARI: Ovo su znaci da ste sa partnerom povezani na duhovnom nivou

Potrebno je da iscelite sebe Vi ste kreator svog života, možete isceliti sve svoje rane, a oko vas je puno pomagača koji vas mogu podržati u toj transformaciji. Vi zaslužujete apsolutnu ljubav, ona je već u vama. A divna partnerska ljubav će se dogoditi kada za nju budete potpuno spremni.

Možda trenutno ne možete da vidite svetliju stranu ljubavi, ali vreme je da promenite perspektivu. Jednoga dana u vaš život ući će osoba koja će vas podsetiti koliko zapravo ljubav ima divnih blagodeti. To je osoba koja donosi voljenje, poštovanje i podstiče vas na stalni rast. Ona će biti uz vas kada vam zatreba, i kada ste nezadovoljni i kada ste potpuno srećni. Biće tu i držaće vas za ruku čak iu trenuvima kada će mnogi otići.

Pokazaće vam da zaslužujete i više nego što ste mislili. Biće spremna sa vama da ode na kraj sveta. Tu je kako bi vas podsticala da se stalno razvijate, napredujete i širite svest o svojim mogućnostima.

Jednom kada zacelite svoje rane, radite na svom duhovnomrazvoju i osvestite svoju ljubav, ona će se pojaviti i uputiti vas tamo gde treba da budete - u centru ljubavi.

Pomoći će da brige nestanu i biće tu da vam pomognu da se suočite sa svakim izazovom. Kada vam se na vašem zajedničkom putovanju pojave prepreke, bićete vam lako da se sa njima suočite i da ih zajedno prevaziđete.

Univerzum ima savršen plan za vas, a vaš zadatak je da se podsetite koliko vaše srce zaslužuje da nađe svoje pravo srodno srce. Hrabri ste, jaki i fantastični - možete ostvariti sve što ste zacrtali na ovom svetu. Vaša prava osoba je trenutno u potrazi za vama i samo je pitanje vremena kada ćete sresti.

Bez obzira na izazove, nastavite da verujete u LJUBAV!

Izvor: Lovesensa