Prema Zakonuprivlačenja naše misli su odgovorne za našu stvarnost - sadašnjost i budućnost, jer se u prošlost više ne osvrćemo osim ako iz ne možemo nešto naučiti.

Ako "podesite" misli na pozitivno, usmerite ih ka svojim planovima i željama, verujete da svojim mislima i aktivnošću možete ostvariti željeno, onda vaša energija šalje dobre vibracije ka Univerzumu i snovi postaju bliži, realniji, ostvariviji.

Pročitajte još:

10 načina da Univerzum čuje vaše želje ODMAH: evo kako da mu pošaljete jasnu poruku

Kada vam Univerzum kaže NE, poslušajte ga: znakovi koji nas sprečavaju da krenemo pogrešnim putem

Evo kojih 10 tajni prema Zakonu privlačenja pomažu da ostvarite ŽELJE:

1. Ne pričajte uzaludno o svojim željama

Često kada imamo nameru nešto da uradimo pojačano o tome pričamo, a ništa ne preduzimamo. Neke svoje žellje je važno sačuvati na sebe i ne rasipati energiju na priče, sve dok ne napravimo prvi korak ka ostvarenju.

2. Razmislite o svojoj želji

Osamite se, prijatno se smesitite i počnite da razmišljate o svojoj želji. Pre nego što krenete na put ostvarenja, odgovorite sebi na sledeća pitanja:

- Da li ja zaista želim da mi se ova želja ispuni?
- Šta će ona promeniti u mom životu?
- Da li nečega moram da se odreknem zbog ove želje?
- Da li sam spremna za ostvarenje želje?
- Koji je pprvi korak koji treba da napravim ka ostvarenju?

Ako ste osvestili sva pitanja za svoju želju, onda će se ona lakše i brže ispuniti.

3. Ne očekujte da će vam se želja ostvariti ako samo sedite na kauču i maštate. Kako biste postali magnet za svoju želju važno je da radite na njoj redovno, postepeno i šaljete Univerzumu poruku da ste spremni i da se trudite za njeno ispunjenje.

4. Kada ste osvestili sve o svojoj želji, važno je da prestanete da sumnjate u sebe i mogućnost njenog ostvarenja. Verujte da je zaista moguće da se ona ostvari!

PageBreak

10 TAJNI ZA ISPUNJENJE ŽELJA SNAGOM MISLI: Pošaljite Univerzumu prave signale
Foto: Shutterstock 10-tajni-ispunjenje-zelja-snaga-misli_1469315243

5. Jasno definišite svoju želju. Na primer, umesto da kažete "Želim posao."- definišite to preciznije, na primer - "Želim stabilan posao u kompaniji koja se bavi IT tehnologijom i koji će mi omogućiti šansu da napredujem."

6. Budite strpljivi i sačekajte pravo vreme. Neke želje se ostvaruju tokom noći, ali to je retkost. Univerzum ima plan za vas i želja će se pojaviti u vašem životu kada budete spremni za nju, u pravo vreme i na pravom mestu.

7. Vaša želja mora da bude kreirana kao realna i dostižna.

8. Kreirajte želju koja će osim vama, doneti dobrobit i za više ljudi. Sa ovakvim željama budimo osećaj empatije i zajedništva i šaljemo dobre vibracije ka Univerzumu.

9. Važno je da često budete fokusirani na svoju želju, a u tome vam mogu pomoći sledeće tehnike:

- napišite želju na papir i okačite je na vidno mesto u vašem domu ili papir nosite stalno sa sobom
- vodite dnevnik aktivnosti koji podrazumeva da svakogd ana zapišete šta ste uradili za ostvarenje svoje želje
- izgovarajte pozitivne afirmacije u sadašnjem vremenu, na primer "Moje želje se ispunjavaju i snovi postaju deo stvarnosti."

10. Budite zahvalni. Zahvalite se na svakoj šansi, mogućnosti i situaciji koja vas čini da budete bliži ostvarenju želje. Kada se ona ispuni, ne zaboravite da se zahvalite, jer ova energija pomaže da sačuvate moćan princip privlačenja.

Izvor: Lovesensa