Ovan

Jun će za Ovnove biće kosmički. Imate vrlo privlačnu i čistu auru, a očekuje vas i mnogo prijatnih iznenađenja. Mogući su iznenadni susreti i romantični sastanci. Glavna stvar je da se ne opterećujete problemima na koje ne možete da utičete i da maksimalno izbegnete greške.

Bik

Sada nije najbolje vreme da budete u oblacima, razmišljati o velikim vibracijama, a takođe pasti u nostalgiju za onim što je prošlo. Ostanite prizemni i racionalni. Moguće je da ćete imati problema sa finansijama - nešto crpi vašu energiju obilja.

Blizanci

Vaše čakre sreće su se otvorile! Pripremite se za intenzivne signale Univerzuma, savete i predloge. Moguće je unapređenja, dobre promene u porodici i promenu statusa ličnog života! Ali pre nego što otvorite dragocenu kutiju sreće, zahvalite se Univerzumu.

Rak

KOsmos vam šalje novčane izazove, ali razvoj situacije zavisi samo od vas. Aktivirajte se na polju karijere i finansija - napravite malu promenu i dobre stvari su pred vama.

Lav

Očekuje vas pomalo turbulentna energija u ljubavi. Stara veza će se završiti, a sa njom će se promeniti i posao. Kao rezultat, kosmičke sile će vam poslati ono što ste toliko dugo čekali.