Bilo da je reč o obilju, istinskoj ljubavi ili vašoj dobrobiti - manifestovanje želja je nešto sa čime mnogi pokušavaju ali ne uspevaju. Zbog toga smo sastavili pet saveta kako što lakše i delotvornije manifestovati svoje snove

1. Zabavite se sa svojim namerama

Pokušajte napisati spisak onoga što želite. Možda zvuči jako jednostavno, ali precizno sastavljanje želja na papir i traženje od Univerzuma ono što želite često je prvi i najsnažniji korak u procesu manifestacije. Imati nejasne namere bez plana nadahnute akcije, sabotiraće vaš uspeh.

Pročitajte još:

UNIVERZUM VEĆ ZNA KO JE VAŠA SRODNA DUŠA I PRAVA LJUBAV: Evo po čemu ćete je prepoznati

3 DUŠE KOJE UNIVERZUM ŠALJE DA VAM PROMENE ŽIVOT NA BOLJE: Saznajte da li ste ih već sreli

Svako od nas ima 4 vrste srodnih duša: evo kako da ih prepoznate i sačuvate u svom životu

2. Ne odustajte ako ne vidite trenutne rezultate

Ljudi prerano odustanu. Manifestovati znači naučiti voditi svoju energiju i svoje osećaje i prihvatiti sve što će vam Univerzum doneti u vaš život. Zapamtite: Sve se događa u savršenom Božanskom trenutku.

3. Ojačajte svoju intuiciju

Što više obraćate pažnju na znakove, slučajnosti, snove i sinhronicitete, to vam sve više Univerzum pokušava privući pažnju na vaš dar intuicije. Naučite se igrati sa zabavnom energijom Univerzuma.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

4. Zabavite se na svom putovanju

Najbolji deo manifestacijskog putovanja je naučiti kako se "ponašati kao da" i biti vrlo uzbuđeni zbog onoga što se događa u vašem životu. Tražite radost što je više moguće jer je to najviša valuta svesti.

5. Slavite svaki dan

Proslavite prekretnice koje se događaju svaki dan. Bilo da se radi o nečemu što vam se dogodilo, a na čemu ste zahvalni ili u svom srcu znate da će se dogoditi dobre stvari - neka to bude vaša svakodnevna misija.

Izvor: Sensa.hr