Da li često razmišljate o bivšimljubavima? Iako ste pomislili da je neka romansa iza vas, ona se u narednim mesecima do kraja 2021. godine može iznenada pojaviti i ponovo pokrenuti rolerkoster emocija. Prošlu ljubav nije tako lako zaboraviti, a sada se čak može i ponovo roditi iz pepela.

Ovo će vas prvo izbaciti iz ravnoteže, a zatim vam ponuditi izbor. Do kraja godine ovako teška ljubavna situacija očekuje predstavnike nekoliko horoskopskih znakova, pa vam savetujemo da proverite da li ste jedan od njih.

Ovan

Prošlost će vas podsećati na vas same. U ovom slučaju, upotreba stare fraze "zbogom prošlosti" je neprikladna, jer stiže karma. Nekadašnja ljubav može ponovo da se poveže sa vama do kraja 2021. godine. Moguć je iznenadan poziv koji će probuditi leptiriće u stomaku. Postoji velika verovatnoća pomirenja, kao i početka ozbiljne veze. Najvažnije je da u ovom periodu znate kako da ne ponovite greške iz odnosa koji ste imali u prošlosti.

Blizanci

Blizanci takođe uče o sebi preko moći sudbine i karme. Rođeni pod ovim znakom doživeće teške događaje, koji im neće dozvoliti da izbegnu susret sa duhovima prošlosti. Očekuje se da će neko ko dugo pati od usamljenosti stvoriti snažnu i stabilnu vezu. A oni koji već imaju emotivan odnos sa drugom osobom moraće da preispitaju sebe koliko su zadovoljni. Moguće je da ćete slučajno sresti ili se povezati sa osobom koju dugo niste videli, ali prema kojoj još uvek gajite osećanja.

Rak

U životu Rakova nije sve tako glatko. Situacija u vašem domu i ljubavi definitivno vas u narednom periodu stavlja na test, a dodatni pritisak čeka vas i na poslu. Smirenost, strpljenje, istrajnost i odlučnost pomoći će vam da rešite svoje emocionalne probleme. Mnogi Rakjovineće moći da se izbore sa duhovima prošlosti, pa je verovatno da će vam srce osvojiti stara ljubav. Vodiće vas strast i želja, ali razmislite koliki rizik preuzimate na sebe. Rakovi koji godinu dana nisu mogli da pronađu svoju ljubav dobiće još jednu priliku krajem godine. Iskoristite to!

Izvor: Sensa