Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

4 NAČINA DA OSTVARITE U ŽIVOTU SVE ŠTO ŽELITE: Probajte vizualizaciju i zasadite seme svoje sreće

Pošaljite pravu energiju svemiru za ostvarenje želja - Evo kako nam može pomoći vizualizacija!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Od naročite je važnosti da se, dok svesno šaljete poruku ili zahtev svemiru, OSEĆATE dobro. Vaše stanje svesti je najvažniji sastojak. I stoga, ako osećate da je vaš način vizualizacije usiljen, frustrirajući ili dosadan, onda je taj osećaj energija koju šaljete u svemir!

Vizualizacija je vežba kroz koju osoba svesno fokusira materijalnuenergiju na specifičnu ideju, sliku ili željeni cilj kroz određeni vremenski period. Vrši se sa ciljem slanja energije u kvantno polje odakle se onda može skladno manifestovati u život osobe koja vizualizuje.

Kako to funkcioniše? Prvo započnimo sa objašnjenjem misli. Misao je frekvencija ili vibracija. Ona se kasnije oblikuje i manifestuje u određenu strukturu.

Jedini razlog zbog čega obična osoba ne može "videti" misao je zbog finoće frekvencije i našeg dometa gledanja. Naše oči nemaju moć percipiranja te frekvencije.

Ali to ne znači da misao ne postoji. Misao je stvarna. Prisetite se sendviča zamotanog u providnu foliju. Prozirna je i lako se može videti. A sada zamislite da je sendvič zamotan više puta. Još se može videti? Da, ali postaje malo mutno.

Pročitajte još:

Tri ključa kreativne vizualizacije: želja, vera, prihvatanje

Ako ovo uradite, uskoro će vam se ostvariti velike želje: vizualizacija će promeniti vaš život iz korena

Ako bi bio zamotan 10, 50 ili 100 puta, bili bio vidljiv? Ne. Zbog čega? Iako je ta tanka i prozirna folija, ipak ima strukturu i ako bi ih stavili puno, jednu preko druge, gustoća se povećava i postaje mutna.

Ovo je jednostavan primer kako misli funkcionišu u našoj stvarnosti. Ako vizualizujete i uložite, recimo, 15 minuta fokusiranja na jednu misao ili ideju i ako se i emocionalno povežete sa njom kroz slike, zvukove, priče, vi doslovno gradite sudbinu i sledeća stvar koju spoznajete je da ste stvorili stvarnu misaonustrukturu – nacrt gradnje u stvarnosti.

Ovaj deo vaše vežbe vizualizacije je gotov i pustite ga, pošaljite ga svemiru i dopustite kvantnom polju da odradi svoj posao kroz povezivanje i usklađivanje, kako bi vam se ostvario.

Postoji li problem sa osmišljavanjem? Tehnički ne. Ali, praktički, postoje neke poteškoće za mnoge od nas. Sediti svaki dan i uložiti 15 minuta usmeravajući svoj um na samo jednu stvar može biti vrlo izazovno.

Svi se mi s vremena na vreme stvarno borimo s umom koji je poput majmuna. Tu su neprestani programirani obrasci od ranije, rastresenost fizičkog tijela i drugo. Dakle, problem je da razumijemo vrijednost i važnost vizualizacije te želimo svjesno usmjeravati naše živote u smjeru najveće sreće, ali u stvarnosti svakodnevnog života možemo vidjeti da je teško usporiti, sesti i fokusirati se na jednu stvar na neko vreme.

Vežbe meditacije su poput obrazovanja.

Ako se prisetimo klasične meditacije, onda se setimo sedenja u položaju lotosa sa potpuno praznim umom. Ali, to je jedna vrsta meditacije i neće svima odgovarati, a može i zahtevati puno vremena.

Od naročito je važnosti da se, dok svesno šaljete poruku ili zahtev svemiru, osećate dobro. Vaše stanje svesti je najvažniji sastojak. I zato, ako osećate da je vaš način vizualizacije usiljen, frustrirajući ili dosadan, onda je taj osećaj energija koju šaljete u svemir!

4 načina kako zaista ostvariti vaše vizualizacije

1. Spontano vizualizovanje

Ponekad ako sednemo sa planom “Sada moram vizualizovati”, onda ne uspevamo. Fokusirani sam samo na to da pravilno izvršimo vežbu, ali malo toga uradimo. Pokušajte na drugi način.

Ako ste van kuće i osećate se srećno i s nekom ste osobom koja vas inspiriše, iskoristite tu energiju dok je prisutna. Jednom kad se nađete u takvoj situaciji, iskoristite je. Osetite kako vas ta energija ispunjava i pustite mislima da stvaraju. To je savršeno vreme za zaviriti u svoj um razmišljajući šta bi mogli lepo i kreativno ostvariti.

Setite se da svemir ima svoju frekvenciju i vibraciju te ako slika ili priča koju koristite stvara predivna osećanja u vama, svemir to sluša i uzvraćaće vam na tu frenkvenciju sve više i više.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj