Nedeljni ljubavni horoskop od 25. do 31. oktobra 2021. godine!

Ovan

Poslednja nedelja oktobra doneće Ovnovima nove uspehe u romantičnom životu. Parovi će moći da posvete više vremena jedno drugom i uživaju u harmoničnim odnosima, a usamljena srca imaće sreće u ljubavi. Neće biti teško privući pozitivnu energiju ako ostanete optimistični.

Bik

Bikovi će imati prilično radnu nedelju, a za njihov lični život ostaće malo energije. Ipak, astrolozi preporučuju predstavnicima znaka da se ne uznemiravaju i da provodu vreme korisno. Jednostavne prakse mogu pomoći u obnavljanju snage i energije, pokušajte da se naspavate, odmorite i posvetite sebi.

Blizanci

Blizancima će uspeh u ljubavi biti zagarantovan ako prestanu da se oslanjaju na glasine i nagađanja. Ove nedelje je važno slušati glas srca kako biste mogli da donosite ispravne odluke i da ne uplašite glasnike približavanja ljubavi. Provedite više vremena sa partnerom.

Rak

Sentimentalni Rakovi moraju biti oprezni i svesni ove nedelje. Površne presude i nepromišljeni koraci će vas udaljiti od voljenih, a takođe će postati kamen spoticanja za one koji traže ljubav. Optimistički stav i oprez će vas spasiti od nepromišljenih postupaka.

Lav

Lavovima je važno da ove nedelje ostanu u harmoniji sa sobom i spoljnim svetom. Energija zvezda i planeta će testirati vašu snagu i biće problematično nositi se sa negativnim emocijama. Ova situacija ne pogoduje aktivnom razvoju romantičnih odnosa, ali zahvaljujući hrabroj prirodi Lava, sve će biti fantastično.

Devica

Da bi pronašle harmoniju u svom ličnom životu, Device treba da se čuvaju takvih karakternih osobina kao što su sebičnost i samozadovoljstvo. Ove nedelje postoji rizik da pokvarite odnose sa voljenima, a za Devicu je važno da kontroliše svoje emocionalno stanje. Duhovne prakse mogu vam pomoći da ostanete pozitivni i izbegnete promene raspoloženja.

Vaga

Vagama u pitanjima romantike dobro dođe intuicija. Ove nedelje, unutrašnji glas će vam pomoći da donesete ispravne odluke i promenite kurs na vreme kako se ne biste suočili sa negativnosti. Potraga za ljubavlju završiće se uspehom ako verujete u sebe i ne plašite se novih poznanstava.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.