Novembar je mesec koji je zaista ispunjen divnim i neverovatnim energetskimvibracijama. Idealan je period za podizanja nivoa svesti, upoznavanje sa samim sobom i kontakt sa svojim unutrašnjim ja. Uzmite energiju koja vam se daruje i iskoristite je na svom putovanju poboljšane svesti i osećaja prisustva u sadašnjem trenutku. Energičari smatraju da se u ovom mesecu treba fokusirati na čakru Treće oko, razmilite da li je ona u balansu i kako možete uspostaviti ravnotrežu.

Preporučuje se da u novembru provodite što više vremena u prirodi, oslušnete šta vam ona šapuće i sjedinite se sa njenom energijom. U novembru ćemo mistično zaroniti u čuda života, a mnoge želje čekaju na njihovo ispunjenje. Šta nam predviđa numerologija?

Kako biste pročitali mesečnu numerološku prognozu za septembar, potrebno je da prvo izračunate lični broj na osnovu datuma rođenja. Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i svedite na jednocifren broj. Na primer - Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine - 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41 Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre - 4 + 1 = 5 Lični broj u ovom primeru je Petica.

U galeriji ispod pročitajte mesečnu numerologiju za novembar 2021. za vaš lični broj!

Sensa / Canva MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA NOVEMBAR 2021

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa