Očekuje nas magičan mlad Mesec 4. novembra i uskoro će nam doneti uzbudljive šanse za lično usavršavanje. Boraviće u tajanstvenom i misterioznom znaku Škorpije, što će nas gurnuti duboko u more naših emocija. Od nas se očekuje potpuna transformacija, ali nijedan početka nije lak. Bićemo buntovni, spremni da se oslobodimo ograničenja, da preskočimo prepreke i ostavrimo svoj san. Pazite da za to ne izaberete pogrešna sredstva, jer mlad Mesec u Škorpiji lako vas može uvesti u zabludu. Ponovno rođenje i emocionalna transformacija - to je ono što ćete doživeti!

Saznajte šta horoskop za mlad Mesec u Škorpiji donosi vašem znaku od 4. novembra:

Ovan

Ova duboka i misteriozna lunarna faza donosi vam priliku da postanete ranjivi i istražite svoju mističnu stranu. Umesto da pokušavate da odmah preduzmete akciju u skladu sa svojim prvim instinktom, dozvolite da osećanja mladog Meseca polako utiču na vas. Pokušajte da slušate svoju intuiciju kada je u pitanju rešavanje važnih koraka.

Bik

Sve je moguće u vašim vezama trenutno, dragi Bikovi - čak i ako vam se čini da ne znate kuda dalje. Sa Mesecom u vašoj kući partnerstava, nove mogućnosti za povezivanje i posvećenje drugima počeće da se otvaraju pred vašim očima. Ponekad kompatibilnost funkcioniše na misteriozan način, pa ostanite otvoreni za magiju života.

Blizanci

Ovaj mlad Mesec ističe rutinske stvari u vašem životu, Blizanci, i traži od vas da prestanete da se usredsredite. Sve što radite ima talasasti efekat u našim životima - čak i najobičniji postupci. Dakle, bilo da se radi o vašem poslu, zdravstvenim navikama ili svakodnevnim ritualima, napravite svestan izbor da se povežete sa svakim trenutkom vašeg dana.

Rak

Ova moćna lunacija donosi puno zadovoljstva i uzbuđenja za vas, dragi Rakovi. Zato dopustite da budete inspirisani svojim intenzivnim osećanjima i zaronite u emociju. Možda ćete otkriti da ste u mogućnosti da oživite stvari na novi način upravo sada - bilo da je u pitanju kreativni projekat ili nova veza. Neka vas vode vaše iskrene želje.

Lav

Spremi se da osvestiš svoja osećanja, jer ova mesečeva faza osvetljava jedan od najosetljivijih i najemotivnijih delova tvoje duše. Sada je prelepo vreme da poštujete svoju prošlost i povežete se sa svojim korenima — jer usklađivanjem sa ovim temeljnim delovima vašeg bića, moćićete da krenete napred ka svojim trenutnim ciljevima sa više autentičnosti i samopouzdanja.

Devica

Dok energije mladog Meseca uglavnom favorizuju samoću, možda ćete otkriti da ste inspirisani da izađete i povežete se sa svojom lokalnom scenom, Devicom. Ako se osećate društveno, okupite se sa bliskim prijateljima koji neće bežati od ranjivih razgovora o osećanjima. Ako ne, pokušajte da prošetate gradom u meditaciji da biste vežbali svesnost i pomogli vam da razjasnite svoje ciljeve.