Da li vam se nekad dogodilo da sretnete potpunog stranca, ali da imate osećaj da ste se već negde sreli, upoznali i povezali. Ako ne možete da se priseetite vašeg susreta, a osećate snažnu povezanost,. moguće je da je to osoba koju ste upoznali u prethodnom životu. Često se pojavljuju i srodne duše iz prošlih života, daju nam lekcije koje smo propustili, ili dolaze kako bismo ponovo napravili kontakt i ispravili greške iz prethodnog života. Evo koji znakovi to otkrivaju:

1. Pored ove osobe gubi se osećaj za vreme

Ovo je jedan od najočiglednijih znakova. Kada vreme prestane da postoji i postane zamagljeno svaki put kada se družite ili provodite vreme zajedno. Čini se da oboje bežite od ostatka sveta u društvu jedno drugog. Ova osoba vam prija i imate osećaj da biste sa njom proveli večnost.

2. Poznajete srž bića ove osobe

Još jedan trag za vas bi trebalo da bude činjenica da ovu osobu čitate kao otvorenu knjigu. Lako možete uhvatiti njegove pokrete duše i raspoloženje, iako vaš sagovornik o tome možda i ne sluti. Ne morate da ga pitate da li je nervozan, iskreno srećan ili uznemiren. Intuitivno razumete šta je na umu ove osobe, a intuicija vas nikad ne izneveri.

3. Magično privlačenje

Već pri vašem prvom susretu počinju iskre, varnice i magija. Shvatate da ste savršeni jedno za drugo. Ovo ne mora da se odnosi samo na ljubavne odnose, već i na prijateljstva. Možda su vas okolnosti razdvojile na neko vreme, ali sada je trenutak kada ponovo vaša srca počinju da kucaju istim ritmom.

4. Teško je obuzdati prave emocije

Još jedan dokaz, prema parapsiholozima, da ste se već sreli u prošlom životu jeste to da ne možete obuzdati svoje prave emocije. Smejte se na najiskreniji način, plačite od srca. Generalno, svaki deo vaše ličnosti želi da budete vi. Ovo nije osoba pred kojom se stidite vlastitih osećanja, već neko pred kim otkrivate svoju dušu u celosti i pokazujete svoju pravu prirodu. U ovim odnosima dolazi do jake energije i snažnih emocija koje je ponekad neophodno kontrolisati da bi odnos uspeo.

5. Osećaj "Kod kuće sam"

Zagrljaj ove osove pruža vam sigurnost, nežnost i savršena smirenost. Imate osećaj da ste an pravom mestu u pravo vreme. Ovo je osećaj sreće, i sposobnost da budete svoji, sigurnost, i lakoća komunikacije. Odnos sa ovom osobom može biti ili izuzetno težak ili toliko lak da će razbiti sve vaše prethodne iluzije o ljubavi.

Izvor: Sensa