Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U TABELI PRONAĐITE SVOJU GODINU ROĐENJA I SAZNAJTE KAKVA KARMA VAS PRATI: Jedan broj otkriva vašu budućnost i prošlost

Saznajte kakva karma vas kroz život prati na osnovu godine rođenja!

 Godina rodjenja karma Izvor: Brainum.ru/Canva

Veruje se da svaka godina rođenja nosi posebnu karmu, ali i da može pokazati u kojoj ste fazi reinkarnacije. U tabeli pronađite godinu svog rođenja, a pored nje je zapisan broj vaše karme koji otkriva kakva karma vas prati kroz život, kako je možete ispraviti i poboljšati, ali govori i o tajnama vaše ličnosti i nasleđu iz prethodnog života.

Pročitajte još

Broj 1

Ove osobe su po prirodi nemirnog duha. U većini slučajeva lako se prilagođavate situaciji, ali mogu biti pesimistični. Retko pokušavaju nešto da promene. Deluju kao vrlo ljubazni i otvoreni, a iznutra su tvrdoglavo dete. Sklonost ka promenama raspoloženja i depresiji. Nije romantičan tip, ali ljubav im je izuzetno potrebna. Ne vole dinamične poslove, već mu je potreban mir, pažljivo planiranje i razmišljanje. Njihov element je voda, pa se najčešće bave nekim od vodenih sportova ili uživaju u odmoru na moru, jezeru ili reci.

Broj 2

Druželjubiva osoba bez imalo agresije. Ne toliko ambiciozna, ali pedantna do najsitnijih detalja. Sjajni su u poslu koji rade, ali im ne leže uloge lidera. Najbolje doba njihovog života je od 45 - 47 godina. U ljubavi su vrlo pažljivi prema partneru. Više vođeni osećanjima nego razumom. Ne teže previše materijalnim stavrima, ali teže finansijskoj ravnoteži. Zanimanje koje im leži povezano je sa odnosima sa javnošću, ljudima, prirodom ili poljoprivredom.

Broj 3

Rano postaju zreli i samostalni, ali u duhu su zauvek mladi i optimistični. Pozitivna, ali vrlo tvrdoglava i netolerantna osoba. Teško podnosi promene. Najbolji starosni period je od 34 do 38 godine. Skloni su da žive od danas do sutra. Imaju sreće sa novcem, ali ga lako troše i ne znaju da štede. Idealni su u sledećim poslovima: učitelj, besednik, pisac, muzičar.

Broj 4

Generalno pozitivna osoba, ali slabe volje i hrabrosti. Po prirodi ranjiva i vrlo ljubazna. Idealne godine su oko 38. Ove osobe su uglavnom izuzetno lepe. Teško im je stvoriti jake i dugoročne veze. Sa novcem su pažljivi i skoro nikada se ne zadužuju. Njihov posao iz snova je organizovanje slavlja i odnosi sa javnošću.

Izabrano za vas...

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj