Baš kao što nam je neophodna higijena tela, tako je važno obratiti pažnju na čistoću naše energije. Prolećeje izvrsno vreme za detoksikaciju i regeneraciju, kako tela, tako i duha.

Pročitajte još:

PLAVA AURA JE NAJMOĆNIJA - IMAJU JE SAMO POSEBNI LJUDI: Evo kako ćete je prepoznati!

Kako da vam aura uvek bude čista i zaštićena: napravite oklop protiv negativne energije

Isprobajte ovih 5 koraka za prolećno čišćenje aure od negativnosti:

1. Vizualizujte svoju auru

Osamite se u domu i udobno se smestite na mirno i pprijatno mesto. Sedite u položaj koji vam najviše prija i nekoiko minuta radite vežbe disanja. Možete čak i meditirati. Nakon toga vizualizujte svoju auru u obliku belog svetla kako se kreće i okružuje vas od prstiju do vrha glave. Nastavite da se fokusirate na dah.

2. Odbacite negativnu energiju

Očistite svoje okruženje. Distancirajte se od tosičnih i negativnh ljudi koji ugrožaaju vašu energiju, a provdite više vremena s aosobama koje vam prijaju, nasmejane su, zrače dobrom energijom i jasno vam pokazuju svoju nkalonost i prijateljski stav.

3. Očistite se od negativnih misli i pesimizma

Sve počinje iznutra, pa se zagledajte malo dublje u svoju dušu. Ako ste preplavljeni negativnim mislima, vreme je za prolećni umni detoks. U radu je da nakon lošeg dana izrazite svoje neprijatna osećanja, nikako ih ne potiskujte. Ipak, nee dozvolite sebi da se "valjate" u osećaju nezadovoljstva, neuspeha i razočaranja, već ustanite, otresite "prašinu" negativnosti i nastavite dalje fokusirajući se na dobre stavri u svom životu. Ulepšajte sebi dan sitnicama - popijte omiljei čaj, slušajte muziku koja vas opušta, družite se sa pozitivnim ljudima, šetajte u prirodi... Kada se pojave negativne misli, suočite ih sa pozitivnim.

4. Energetski štit

Svakog jutra izdvojite par minuta za vizualizaciju i meditaciju. Zatvorite oči i zamislite kako se nalazite u okviru belog mehura svetlosti - vizualizujte svoj energetski štit. Na ovaj način usmeravate vaš um da razmišlja kako se negativne energija ne može lako probiti do vas.

5. Iseceljujući mirisi

Vaša aura reaguje na određene mirise, a takođe, neki mirisi mogu pozitivno uticati na opuštanje i oslobađanje od napetosti i negativne energije. Naročito se izdvaja zapaljena bela žalfija koju su koristila i mnoga indijska plemena. Zapalite malo bele žalfije i očistite energiju u sebi i svom životnom prostoru.

Izvor: Lovesensa