Sigurno ste čuli za izraz alfa žena, ali ko je omegažena? To su žene koje neguju princip ženske energije, ženskog jedinstva i ne dozvoljavaju da ih spoljna ograničenja spreče da ispune svoju misiju.

Svi smo različiti i potpuno autentični, ali imamo i zajedničke karakteristike kao zlatne niti i spone koje nas povezuju i čine da zajedno težimo čarobnom jedinstvu.

Pročitajte još:

5 SAVETA ZA VRAĆANJE VERE U ŽIVOT: Kako da pokrenete čaroliju pozitivnih događaja

Ženska energija oko planete: osvešćivanje koje donosi smirenje

Svako od nas je vešt u nekom polju, a u drugom ima neke slabosti, ali kako bismo osvestili šta sve možemo da postignemo i kako da iskoristimo svoje potencijale i divnu energiju, moramo uspostaviti vezu sa unutrašnjim JA. Baš to čini posebnim omega žene, one su u jedinstvu sa svojim istinskim ja. Povezane sa svojom dušom i izražavaju svoju unutrašnju svrhu, duhovnu misiju.

Omega žena je ona koja trči sa vukovima, žena koja ima majčinsku ljubav i brigu, a vučju snagu i energiju. Ona je biće koje je povezano sa elementom zemlje i celokupnom prirodom. Njena misija je da uteši i podrži druge, naročito žene. Ona je mirotvorac koji traga za prijateljima u nevolji i sa njima deli svoja iskustva i pomaže da pronađu pravo rešenje.

Vrlo je osećajna i svoje emocije pokazuje otvoreno. Često daje ljubavi više nego što može da dobije zuzvrat, ali to je ne sprečava da živi svoju svrhu.

Omega žena je vatreni plamen ženske moći i empatije.

Izvor: Lovesensa