U numerologijipostoji poseban pravac dobijanja određenih numeričkih simbola na osnovu imena i prezimena, a svako slovo ima svoj broj i simbolično značenje.

Slovo M prema numerolozima nosi energiju broja 4, a evo šta to znači u tumačenjima.

Osobe čije ime počinje na slovo M predstavljaju odgovorne, hrabre i pouzdane ljude. Rođeni su da budu uspešni, ali i da budu jak oslonac, kako drugima, tako i sebi, u raznim aspektima života.

Pročitajte još:

Numerološka analiza: kako da uz pomoć svog imena i prezimena pronađete svoj sudbinski broj

Numerologija: kako da uz pomoć broja vašeg imena otkrijete koji je vaš anđeo čuvar

Na profesionalnom planu se ističu po svojoj marljivosti, racionalnom stavu i smirenosti čak i u najkritičnijim situacijama. Neretko ostvaruju zavidan poslovni uspeh, a hladan um i čvrsti temelji čine da budu idealni lideri.

Početno slovo M simbolizuje osobe koje su hrabre i inteligentne. Pored toga su vrlo odane iu odnosima i savršeni su savetodavci. Okruženi su brojnim poznanicima, ali imaju samo par pravih prijatelja. U ljubavi su iskreni, odani i predani odnosu, ali samo ukoliko se druga strana jednako trudi da zajendo napreduju.

Ne vole površnost i nametljivost, a njihova slaba tačka može biti to što supreviše oprezni i kritički nastrojeni. Često ih karakteriše nedostatak spontanosti i prilagodljivosti, ali ih i preterani perfekcionizamsputava da žive lako i optimistično.

Njihov numerološki vladar je broj 4, koji označava pojačanu kreativnost. Osobe čije je početno slovo imena M lako pronađu inspiraciju, ali su i vrlo intuitivne. Iako spolja deluju strogo i hladno, u njima je skrivena nežna umetnička duša koja živi od ljubavi.

Glavni izazov sa kojim se suočavaju jeste prevazilaženje sumnjičavosti, nepoverljivosti i tvrdoglavosti.

Izvor: Lovesensa