Kraj godine nam se polako približava - stiže nam vreme kada postavljamo svoje želje i namere, kreiramociljeve i težimo nekim novim snovima i uspesima. Nadamo se i verujemo da će nam 2022. godina doneti puno radosti i lakoće, a prema navodima astrologa očekuje nas inspiracija, rast u karijeri, blagostanje i finansijska sigurnosti. Astrolozi ističu da se 3 horoskopska znaka izdvajaju po sreći u 2022. godini - za njih će ona biti nezaboravna:

Ovan

U 2022. godini mnoge Ovnove čeka zanimljiva avantura o kojoj su dugo sanjali. U 2021. godini nedostatak hrabrosti, finansijskih sredstava ili slobodnog vremena sprečili su ih da ostvare snove. Konačno, ovi problemi će biti rešeni, a život će postati mnogo radosniji i srećniji. Imaćete hrabrosti da odete na sastanak sa nepoznatom osobom, da se ponovo zaljubite, putujete i posetite mesta iz vaših snova. Ovakve aktivnosti i lepe avanture isceliće srce od promašaja i i razočaranja iz prethodne godine. Dragi Ovnovi, za vas će 2022. biti zaista magična!

Devica

Čak i one Device koje su izgubile veru u svoju sreću uveriće se u 2022. da čuda postoje ne samo u bajkama i filmovima, već i u stvarnom životu. Moguće je da će krajem 2021. godine izgubiti nadu zbog nekih prepreka i izazova, ali će im neki značajan događaj pomoći da se oslobode bola. Predstojeća godina će za vas postati period ispunjenja čak i najintimnijih želja, a život će postepeno početi da se ispunjava dubokim smislom, motivišući vas da ostvarite velika dostignuća.

Jarac

Ljubav je reč koja najtačnije i najbrže može da opiše sledeću godinu Jarčevi. Ljudi koji su se ozbiljno plašili da nikada neće uspeti da urede svoj lični život, imaju šansu da upoznaju svoju ljubav. Put do ovog susreta neće biti previše lak, ali će se niz izdaja i problema sigurno završiti. Uspećete da pronađete sreću pored osobe koja će vam pomoći da zaboravite na sve svoje nevolje i poteškoće. Za predstavnike ovog horoskopskog znaka u odnosima, 2022. će takođe biti uspešna: njihova osećanja će postati dublja, veza sa partnerom mnogo jača. Moguće su i radosne vesti na polju porodice.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa