"Draga buduća Ljubavi mog života! Znam da sam trebao da ti napišem pismo ranije. Bilo kako bilo, ja i dalje verujem u tvoje postojanje. Možda mi se čini da si jako daleko. Možda misliš da me nikada nećeš sresti. Veruj mi, nije tako. Bliže sam nego što misliš. Mogla bi me sresti na ulici.

Možda smo se mimoišli. Možda smo se sreli na poslu ili u lokalnom kafiću. Možda se još nismo upoznali, ali se naše duše prepoznaju. Možda sam za tebe misteriozan stranac, a možda sam te već upoznao, nego ne znam kako da otvorim srce i dopustim lavini divnih osećanja da me obuzme.

I dalje verujem u tebe, ali izgleda da nije vreme da se još upoznamo. Znam koje pitanje postavljaš sebi. Želiš da znaš zašto se još nismo sreli. Zašto mormao da čekamo, ulazimo u pogrešne veze, suočavamo se sa razočaranjima i lošim vezama. Zašto doživljavamo bol, a znamo da postojimo i da smo stvoreni da budemo zajedno.

Ovo su razlozi zašto se još nismo upoznali:

1. Još nismo razvili zdravu ljubav prema sebi. Tek kada to uradimo, srce se srcu privlači.

2. Trenutno sam u vezi koju ne prekidam, iako osećam da ta osoba nije za mene.

3. Još nismo spremni za pravu ljubav. Nisam spreman za bezuslovnu ljubav.

4. Fokusiram se samo na negativno, zato mi ne stiže lepo i pozitivno.

5. I dalje verujem da u vezi mora biti drame.

6. Namerno ne slušam ono što mi srce govori. Oslanjam se samo na um.

7. I dalje osećam potrebu da samo odem na sastanke sa nekim.

8. Još uvek nisam naučio da cenim ljude onako kako to zaslužuju.

9. Trenutno sam previše fokusiran na sebe. Razmišljam samo o tome šta želim da postignem.

10. Ne znam kako da izrazim sva ona divna osećanja i emocije koje me obuzimaju.

Moram da radim na sebi. Još ne znam ni ko sam. Još uvek tražim sebe. Čak i da smo imali priliku da te upoznamo, ne bih ti se dopao. Potpuno sam siguran u ovo.

Budimo strpljivi. Svaki dan postajemo korak bliži cilju. Verujte u to. Ne gubim vreme. Ne gubim vreme razmišljajući o tome gde sam i zašto još nismo zajedno. Važno je da nastavimo da živimo punim plućima. Zabavite se i radite ono što volite. Da bi podelio sreću, čovek mora i sam biti srećan. Kada se sretnemo, možemo učiniti jedno drugo srećnim, jer će svako od nas imati šta da pokloni.

Znam da nisi očekivala da ćeš morati toliko da čekaš na mene. Ni ja nisam očekivao da ću čekati ovako dugo na tebe.

Ipak ... nastavljam. Ja ne odustajem. Ja postojim. Kad te jednom pronađem, nikada te više neću izgubiti. Veruj da ćemo se sigurno sresti.

Srdačan pozdrav, Ljubav koju još nisi upoznala. "

Izvor: Sensa