Da li znate one ljude u čijim očima vidite svoj odraz? Njihove oči su poput stakla, sijaju posebnim i magičnim sjajem, a kada se malo dublje zagledate u njih, shvatićete kolika toplina i mudrost se u njima skriva.

Izreka "Oči su ogledalo duše", zaista ima smisla, posebno kada u nečijim očima vidite lep i čaroban sjaj. Ko su ljudi sa sjajem u očima? Zašto baš oni imaju taj poseban dar?

To su osobe koje celu prostoriju ispune posebnom i prijatnom energijom. Kada ih vidite, poželite da ih zagrlite, a kada ih upoznate, želite da ostanu deo vašeg života zauvek. Glavna tajna njihove divne energije i sjaja u očima jeste to što vole ŽIVOT!

Skoro nikada se ne žale, ne jadikuju nad svojom sudbinom, čak i kada se pojave oluje i mračni oblaci zaklone sunce njihovog života. Oni znaju da će sve proći, i kao da imaju magičnu četkicu punu raznih boja, od sivila i životnih oluja, stvaraju raznobojne duge. Jedno su sa prirodom, životinjama, cvećem. Vrlo su kreativni i umetnički nastrojeni.

Kroz kristalno sjajne oči vide svet posebnim i drugačijim - u njemu uvek traže lepotu. Njihovu sreću čine sitnice - od prve jutarnje kafe, cvrkuta ptica, osmeha prolaznika, zagrlja drage osobe. Sve ovo ih čini srećnim, zadovoljnim i ispunjenim. Zahvalni su na svakom novom danu, svakom sadašnjem trenutku u kojem mogu da budu svoji, hrabri, pozitivni i posebni.

Njihovo srce kuca posebnim ritmom ljubavi. Kada vam daruju svoje srce, to će biti potpuno, predaće se ljubavi i pokazati vam kako se istinski voli. U njihovim očima se vidi ljubav, a pogled na te staklaste dragulje nahraniće vašu dušu i energiju.

Osobe sa sjajem u očima žive u posebnom svetu koji se zove lepota. To nije samo fizička lepota, već odsjaj njihove nežne i iskrene duše koji se vidi kada im se zagledate u oči.

Ako u vašim očima postoji poseban sjaj, onda od rođenja imate dar i vaša duša je autentična - negujte tu lepotu!

Izvor: Sensa