Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AKO KOD SEBE PRIMETITE OVIH 6 ZNAKOVA, VI STE DREVNA DUŠA: Posebni ljudi sa karmičkim zadatakom - čine ovaj svet boljim 

9 znakova pokazuju da li ste vi drevna duša - ako 6 primećujete kod sebe, imate važan karmički zadatak!

 9 znakova pokazuju da li ste vi drevna duša_1181892862 Izvor: Shutterstock

Drevne duše - to su duše koje u sebi imaju energiju nekih prošlih vremena. Oni nastavljaju svoju misiju iz prošlog života, a na njima je velika odgovornost, jer se vraćaju da bi postali bolji i da bi svet učinili boljim mestom. Trebali bi zauzeti odgovorniji stav prema svom životu i svojoj karmi. Oni su autentični, imaju posebnu prirodu i donose sjajnu energiju. Evo koji znakovi otkrivaju da li ste vi drevna duša:

Pročitajte još

1. Posmatrači - Prate sve što je novo na ovom svetu. Ne mešaju se u procese, stanja, većse foikusiraju tokom života na odnose, osećanja i emocije ljudi.

2. Radikalna razlika između ranog života i zrelog doba - U adolescenciji su nestrpljivi i impulsivni; u odraslom dobu su rezervisani, promišljeni, mudri, spori i oprezni.

3. Imaju pojačanu intuiciju - Savršeno razumeju uzroke i posledice, zakone svega na ovom svetu, ali intuitivno osećaju šta treba, a šta ne treba ništa menjati.

5. Često čuju da su mudri za svoje godine, razvijeni, inteligentni - Ali često ni sami ne mogu objasniti izvor svoje mudrosti i inteligencije. Stalnpo rade na širenju i unapređenju znanja, razvoj je njihova potreba.

6. Povezani sa prirodom - Priroda je njihov dom. Ona im donosi vitalnost i energiju. Samo u prirodi se osećaju mirno, spokojno i sigurno.

Saznajte i...

7. Postižu vrhunske rezultate - Ako počnu da razvijati određene sposobnosti, talente u sebi, onda u određenim oblastima mogu postići najviše rezultate. Posebno u kreativnim projektima, umetnosti, duhovnosti.

8. Izbegavaju svaki vid agresije - Nikada ne započinjite sukob, sporove, svađe. Odbijaju fizičko nasilje.

9. Zaista su sjajni lideri - Znaju da vode ljude u raznim oblastima, a ljudima prija njihova energija i izuzetno su poštovani.

Ako nađete najmanje šest znakova sa gornje liste - budite pažljivi prema svojim postupcima, odlukama, mislima, jer imate posebnu misiju u svom životu, a to je da motivišetedruge, napravite ovaj svet boljim i lepšim mestom. To ne znači da morate napraviti neke krupne materijalne stvari, dovoljno je da svakog dana učinite jedan dobar gest, napravite krug dobrih dela, nekoga motivišete i stalno se razvijate - ovako ćete sigurno ispuniti svoju misiju i karmički zadatak.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj