Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako izlečiti sam sebe od bolesti: 7 tehnika koje vode do isceljenja duše i tela

Ako su bolesne misli, tada i telo boluje. Jedini način da se izleči je da se promeni način mišljenja!

  Izvor: Foto: Profimedia

1. U vama uvek postoji snaga da izlečite sami sebe

​U fizičkom telu je založen mehanizam samoisceljenja, ono je opremljeno zaštitnim sistemom koji ne propušta spoljašnje i unutrašnje izazivače bolesti.

Ustrojstvo tela preusmerava proces samoregeneracije tela putem svakodnevnog stvaranja novih ćelija.

Proverite da li ste previše osetljiva osoba: evo kako da hipersenzibilne osobe žive srećno

​Mi možemo zaustaviti ovaj proces samo ako ne verujemo u tu mogućnost, i ne dajemo telu to što mu je potrebno: odmor, pravilnu ishranu i opterećenje.

​2. Samo vi možete sami sebe da izlečite

Niko drugi to ne može učiniti umesto vas. Stvoriti tim koji pomaže u lečenju, je veoma važno - njegovi članovi mogu da ponude svoje znanje, ideje, različite poglede, i to što je najvažnije - svoju podršku. Međutim, ovi ljudi ne mogu da vas izleče - samo je to vama moguće.

​To je lični put samospoznaje i duhovne evolucije. Niko ne može da iskusi vaše emocije, da razume kako radi vaš um ili da stvara vaše misli. Drugi vam mogu pomoći da uočite nezdrave modele, ali samo vi možete da ih promenite.

​3. Prvo se isceljuje duša, posle toga ide isceljenje uma i tela

​Duša, um i telo imaju različite potrebe, ako svi dobijaju ono što im je potrebno, tada će svi biti zdravi. Ali ako nešto ignorišemo, pojaviće se razjedinjenost i bolest napada sve. Isceljenje obnavlja povezanost duše, uma i tela. Dok medicina radi pre svega sa telom, božansko iskustvo isceljenja podseća na neophodnost da se počne od duše, zato što je ona izvor našeg postojanja, ona udahnjuje život kako umu tako i telu. Ako pođemo od toga, sve ostalo će se automatski uskladiti.

​A koje su potrebe duše? Da živi u radosti i sa smislom, da se razvija, raste, i izražava svoje želje posredstvom misli, reči i dela.

4. Samo ljubav isceljuje

​Energija ljubavi je ispunjena neverovatnom moći izlečenja.

Kada šaljete ljubav u bilo koji deo tela gde postoji bol ili zastoj u radu, tada ona ispunjava obnavljajućom silom dušu i um.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj