Ideja da se naše duše reinkarniraju poznata je već duže od 3000 godina. Verovanja starih plemena kažu da se duše ne zadovoljavaju sa 70 ili 80 godina koliko uglavnom provedu na ovom svetu, nego se stalno vraćaju kako bi preživljavala nova iskustva.

1. Odmah ste osetili povezanost ili odbačenost od strane te osobe.

Kada razmišljamo o osobama koje smo poznavali u prošlom životu, uglavnom nas misli vode do naše porodice, prijatelja ili ljubavnih partnera. Često, kada upoznate nekog sa kim ste imali neku vezu i u prošlom životu, osećate određenu dozu povezanosti sa njima. Međutim šta se dešava kada sretnemo osobu koja nam se u prošlom životu uopšte nije dopadala? Prema njima ćemo gajiti negativne emocije, može se čak desiti i da istog trenutka osetimo odbačenost sa njihove strane. U oba slučaja, ovo je znak da se vaše duše znaju od ranije.

2. Čini vam se da gajite telepatsku povezanost sa drugom osobom.

Ovo ne znači da morate znati da koristite telepatske veštine i da jedni drugima umete slati mentalne poruke. Ipak, verovatno vam se desilo da u jednom trenutku pominjete tu osobu, a u sledećem vam upravo ona šalje poruku. Takođe, nekada možete tačno znati šta osoba sa kojom imate tako duboku konekekciju želi da kaže i pre nego što to izgovori. Vrlo je teško objasniti ovakve veze, ali ih je još teže prekinuti.

3. Vidite to u njihovim očima.

Da li ste se ikada zagledali u nečije oči i ostali zapanjeni? Da li vam se učinilo kao da ste u te iste oči gledali već dosta puta? Ako vam nečije oči izgledaju poznato, moguće je da je zbog toga što ste h već videli u prošlom životu. Mnogi tvrde da jedino oči ostaju iste kroz sve živote, omogućavajući nam da prepoznamo svoje duhovne prijatelje iz prethodnih života.

NA SAJTU LOVESENSA PROČITAJTE JOŠ:
Kako pronaći srodnu dušu: 6 razloga zbog kojih ne možemo da nađemo partnera
Kako da očistite svoju dušu i srce za 40 dana: Venerina moć pročišćenja, ljubavi i humanosti
Gde je vaša velika ljubav: da li odbijate srodnu dušu od sebe
Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubavi
Prepoznajte "staru" dušu: 9 karakteristika duhovnosti

Izvor: Lovesensa