Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KADA ĆETE SRESTI SVOJU SRODNU DUŠU - OD ROĐENJA VAS VEZUJE NEVIDLJIVA NIT: Evo kako da znate ko vam je suđen!

Kada ćete pronaći pravu ljubav - evo kako prepoznati nevidljivu nit koja povezuje srodne duše!

 nevidljiva nit srodne duse Izvor: Shutterstock

Traganje za srodnomdušom nekim ljudima je jako teško, je ovo može biti put pun grešaka, promašaja i razočaranja. Na ovom životnom putovanju, može vam pomoći stara legenda o nevidljivoj crvenoj niti koja povezuje dve duše kojima je duđeno da budu zajedno. Iako je ova nit nevidljiva, prema legendi duše osećaju njeno prisustvo. Zašto baš crvena boja? Crvena je nijansa ljubavi, želje i strasti, a baš ona simbolizuje kakva je veza između srodnih duša.

Pročitajte još

Od trenutka našeg rođenja idemo kroz život, svakim danom sve više povlačeći ovu nit, i samim tim približavajući susret sa pravom ljubavi.Sve se to dešava nesvesno, ali zato što vaše srce i duša pokušavaju da pronađu osobu sa kojom su povezani. Nesvesno činite sve što možete kako biste u moru duša pronašli onu koja je u jedinstvenoj vezi sa vašom. Nevidljiva nit se može uviti i rastegnuti kako bi savladala prepreke i vaša duša to zna. Ona zna šta treba učiniti da se približi vašoj sudbini.

Crvena nit se ne može preseći. Prema kineskoj legendi jedan starac je dečaku pokazao devojčicu za koju je predodređeno da se oženi kada odraste, a on je bacio kamen na nju i pobegao. Mislio je da može pobeći od sudbine. Ali godinama kasnije, zaljubio se u jednu devojku i oženio se njome. Kasnije je primetio ožiljak od kamena. Zatim je devojka rekla da je dečak u detinjstvu bacio kamen na nju. Tako je shvatio da ne može promeniti sudbinu. Žena koja je stajala ispred njega trebalo je da bude njegova ljubav - crvena nit ih je povezivala od samog početka života. Nit između njihovog srca i duše ne može se prekinuti. Iako u detinjstvu nije verovao, sve kasnije samo ga je učinilo korak bliže njoj.

Saznajte i...

Zato, kada se osećate izgubljeno i umorno od traženja srodne duše, setite se da samo čvorovi između vas i vaše prave ljubavi još nisu svi raspleteni. Zapitajte sebe - da li ste spremni za taj susret? Možda on nije još spreman da vas sretne. Koje stvari treba da uradite i promenite u svom srcu kako bi taj susret bio bliži? Čak i ako na putovanju do srodne duše usput sretnete druge ljude, vaše duše će ostati verne jedna drugoj i povezane. To je suština ove nevidljive niti.

Prema legendi, čak iako se mimoiđete u prolazu, sretnete i rastanete, ponovo ćete se povezati, jer vaše srce zaslužuje ono što mu je suđeno - to je duboka, iskrena i potpuna ljubav. Ona koja je čista, puna poštovanja i posvećenosti.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj